PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479106}

Wyspa Harpera

Harper's Island
2009
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 11671
4,3 3 krytyków
Wyspa Harpera
powrót do forum serialu Wyspa Harpera

Idioci z TeleTygodnia

ocenił(a) serial na 6

Na wstępie chciałabym ostrzec tych, którzy nie znają zakończenia serialu i chcą pozostać w swej nieświadomości do ostatniego odcinka - nie czytajcie opisu ostatniego odcinka w/w tygodniku!
Dlaczego? Bo jakiś DEBIL (tak! - debil, kretyn, idiota, niedorobiona życiowo kreatura) napisał, kto jest pomocnikiem Wakefielda (!) i kto zostanie jeszcze uśmiercony. Po prostu je***ł mega spoiler.
Ja co prawda dowiedziałam się o wszystkim z forum FW i YouTube (co zresztą również mnie niezmiernie wkurzyło), ale, ludzie drodzy, tam przecież podobno pracują PROFESJONALIŚCI! A raczej pracowali, bo już od pewnego czasu można zaobserwować, jak dobry niegdyś magazyn telewizyjny schodzi na tzw. psy.

Wstydźże się, niedouczony dziennikarzyno!

Ni_ma

Racja, nie ma niczego gorszego od dowiedzenia sie koncówki ksiązki/filmu;/ Sama mialam takie sytuacje, niestety z powodu nierozgarniętych znajomych;/

ocenił(a) serial na 10
blowingbubble

Tak, też się nieźle wkurzyłam. Otwieram świeżutki TeleTydzień i bum. Dobrze, że już znałam zakończenie serialu. Szybko zadzwoniłam do przyjaciółki, która doszła do odc. 11., żeby nie przeglądała żadnych gazet. W pierwszym zdaniu... Rozumiem, że muszą opisać dany odcinek, ale bez przesady!