PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479106}

Wyspa Harpera

Harper's Island
2009
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 11671
4,3 3 krytyków
Wyspa Harpera
powrót do forum serialu Wyspa Harpera

W ostatnim odcinku gdy Sully zostaje zamordowany Henry mówi do niego cos w stylu: „trzeba było nie sypiać Trish’”. Serial oglądałam na AXN w TVP serialu nie oglądam, ale może ktoś zauważył by wcześniej ten wątek został poruszony bo ja nie. Jedne co kojarzę to związek Trish z Hunterem nie kojarzę żadnego ale to żadnego związku jej z Sulym, będę wdzięczna jeżeli ktoś pamięta wspomnienie tego wątku wcześniej. Z góry dzięki za odpowiedz.

zuziaf

We wcześniejszych odcinkach,nie pamiętam dokładnie któryś z odcinków 2-5, Sully mówi Henremy, że nie spał z Trish, po mimo tego, że próbował ją uwieść wiele razy, jednak ona nie chciała się na to zgodzić.

Nie wiem czy dobrze zapamiętałam, przynjamniej tak mi się wydaje ;)

ocenił(a) serial na 7
ika_o93

Gdy Trish i Henry na jakiś czas się rozstali, Sully próbował uwieść Trish, ale dostał kosza. Oczywiście nie było to pokazane w serialu, bo to było zanim przybyli na wyspę, kiedyś tam w przeszłości. ;)

ocenił(a) serial na 10
DearDarknessX

W odcinku piątym, czyli "THWACK" został poruszony ten temat. Zaczęła się próba ślubu, Sully podszedł do Henry'ego i powiedział coś w rodzaju: "Nie spałem z Trish. Kiedy ze sobą zerwaliście, wiele razy próbowałem, ale odmawiała".

zuziaf

Roznie mozna to zinterpretowac. Ja przyjelam to bardziej jako "uganiac sie" niz "sypiac".

ocenił(a) serial na 8
zuziaf

Ja ściągnęłam wersję tego serialu z napisami i tam Henry powiedział, że "trzeba było nie uganiać się za trish", więc myślę, że lektor popełnił błąd w tłumaczeniu, bo temat Trish i Sullego był przez moment poruszony, że on próbował się z nią przespać a ona go odrzuciła