PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204708}

Wzór

Numb3rs
2005 - 2010
7,0 19 tys. ocen
7,0 10 1 19333
Wzór
powrót do forum serialu Wzór

Dzis dali 6 od I serii zamiast odc nr 2!! Dlaczego???????

Misiek_5

ee 2 to był 2 tygodnie temu. A ja właśnie zauwazyłam, że to leci jeszcze w niedziele więc chyba wszystko się zgadza??

oliina

a nie sory pochrzaniło mi sie wszystko, teraz nawet nie wiem juz który dzis jest :lol:

ocenił(a) serial na 9
oliina

Najpierw dali odc:
1(morderca/gwalciciel)
6(pociagi)
3(wirus)
2(banki)

Nie rozumiem tego.

Misiek_5

to rzeczywiście dziwnie. Wczoraj w telegazecie pisało, że był 4..

oliina

rzeczywiście przeczytałam opis odcinka 2 i to był ten wczorajszy... :/

ocenił(a) serial na 8
oliina

Oni puszczaja nie chronologicznie pewnie dlatego ze kazdy odcinek nie jest tak ze soba powiazany ze soba jak lost czy pb . Tak mi sie wydaje

Misiek_5

no w sumie nic się z tego nie traci bo każdy odcinek jest o czym innym i to nie jest serial opowiadający o ciągu zdarzeń tych samych postaci, ale i tak puszczanie w losowej kolejności odcinków to spora niekompetencja stacji...

ocenił(a) serial na 9
oliina

Ale jest jedno pytanie: Poc co do ku**y nedzy oni daja to nie po kolei? Ja nei widze w tym sensu.

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

Puszczanie odcinkow nie pokolei swiadczy o podejsciu stacji do widzow . Gdyby to byl polsat albo tvn to moze byloby po kolei. Kto to wie

jacekk

Ja na szczęście oglądam serial na kompie, więc ominął mnie ten problem, ale kompletnie nie rozumiem tej stacji, poza tym każdy odcinek jest ze sobą połączony poprzez losy braci, wiec nie można go sobie ot tak pokazywać nie po kolei :/

ocenił(a) serial na 8
trish_2

Dokładnie. Co to za "skakanie" po epizodach? Przecież poza wątkami kryminalnymi, główni bohaterowie mają swoje życie prywatne... i nagle oglądając dowiesz się/nie zrozumiesz czegoś, co było omówione wcześniej... Kto w TV4 wpadł na tak kretyński pomysł?!

NYPD

Powiem Wam tyle - to dobijające. OK, rozumiem, że to serial kryminalny, że każdy odcinek jest niby o czymś innym, ale przecież nie są ZUPEŁNIE oderwane od siebie! Jeśli ktoś oglądał odcinek drugi, to wie, o co mi chodzi (Charlie!). Ten odcinek MUSI być puszczony jako DRUGI :\

ocenił(a) serial na 9
Leslie

cieszmy sie, że narazie robią tak tylko raz na sezon - reszte puszczają w kolejności. Czyli nie jest tak tragicznie. Biorąc pod uwagę inne seriale, które są puszczane tak jakby ktoś zaczął losować te odcinki jak w totku. To dopiero ból

nikka_101

wiem, ze temat jest stary, ale puscili wg oficjalnej numeracji serialu, trzecia kolumna to jest wlasnie ta numeracja
http://www.tv.com/numb3rs/show/25043/episode_listings.html?tag=subtabs;list