Dzis dali 6 od I serii zamiast odc nr 2!! Dlaczego???????
ee 2 to był 2 tygodnie temu. A ja właśnie zauwazyłam, że to leci jeszcze w niedziele więc chyba wszystko się zgadza??
Najpierw dali odc:
1(morderca/gwalciciel)
6(pociagi)
3(wirus)
2(banki)
Nie rozumiem tego.
Oni puszczaja nie chronologicznie pewnie dlatego ze kazdy odcinek nie jest tak ze soba powiazany ze soba jak lost czy pb . Tak mi sie wydaje
no w sumie nic się z tego nie traci bo każdy odcinek jest o czym innym i to nie jest serial opowiadający o ciągu zdarzeń tych samych postaci, ale i tak puszczanie w losowej kolejności odcinków to spora niekompetencja stacji...
Ale jest jedno pytanie: Poc co do ku**y nedzy oni daja to nie po kolei? Ja nei widze w tym sensu.
Puszczanie odcinkow nie pokolei swiadczy o podejsciu stacji do widzow . Gdyby to byl polsat albo tvn to moze byloby po kolei. Kto to wie
Ja na szczęście oglądam serial na kompie, więc ominął mnie ten problem, ale kompletnie nie rozumiem tej stacji, poza tym każdy odcinek jest ze sobą połączony poprzez losy braci, wiec nie można go sobie ot tak pokazywać nie po kolei :/
Dokładnie. Co to za "skakanie" po epizodach? Przecież poza wątkami kryminalnymi, główni bohaterowie mają swoje życie prywatne... i nagle oglądając dowiesz się/nie zrozumiesz czegoś, co było omówione wcześniej... Kto w TV4 wpadł na tak kretyński pomysł?!
Powiem Wam tyle - to dobijające. OK, rozumiem, że to serial kryminalny, że każdy odcinek jest niby o czymś innym, ale przecież nie są ZUPEŁNIE oderwane od siebie! Jeśli ktoś oglądał odcinek drugi, to wie, o co mi chodzi (Charlie!). Ten odcinek MUSI być puszczony jako DRUGI :\
cieszmy sie, że narazie robią tak tylko raz na sezon - reszte puszczają w kolejności. Czyli nie jest tak tragicznie. Biorąc pod uwagę inne seriale, które są puszczane tak jakby ktoś zaczął losować te odcinki jak w totku. To dopiero ból