Nie wiem czy ten serial jest ciekawy ale będą go dawać na TV4. Więcej informacji: http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=33144 [www.medialink.pl/media/...]
Hey! A to jeszcze nie ogladels/as NUMB3RS?? Hmm
To oczekiwanie co teraz czujesz to nic w porownaniu do tego co bedziesz czuc, po pierwszym odniku w oczekiwaniu na drugi.
w tv będzie ale fajnie będe musiała se przypomnienie ustawić... juz patrze do gazety:P pozdrawiam i zapraszam do mnie:P:*
widze, ze im blizej emishi tym wiecej tematow i wieksza aktywnosc na forum. Moze z NUMB3RS bedzie jak z LOST? Na poczatku kilka tematow na forum, a potem po emisji prawdziwy boom. Mam nadzieje, ze jest wielu fanow NUMB3RS, ktorzy beda tu czesto zagladac, bo o tym serialu mozna gadac i gadac...
No niestety jeszcze nie oglądałem... ale sądzę, że jak mi się spodoba pierwszy odcinek który bedzie juz jutro to zaczne sciagac z neta
Ja też tego nie oglądałem, ale szczerze powiem, że nie oczekuje, że to będzie rewelacyjny serial jak np. "24 godziny" i obejrzę pierwszy odcinek na TV4 i jak spodoba mi się to będe oglądał kolejne ale z netu nie bede ściągał.
Napewno nie jest to serial na miare LOSTa, Prison Break`a czy 24, ale tez jest dobry (wiecej niz poprawny). Z reszta mi sie wydaje, ze jakbym wiedzial, ze NUMB3RS bedzie w TV to bym nie sciagal z neta. Bo to nie jest tak wciagajace jak LOST, czyli ze zobaczysz pierwszy odcinek i wiesz, ze za tydzien bedzie kolejny a i tak sciagasz. To jest serial na podobe do CSI, COLD CASE. Poprawny, wciagajacy, ale nie ekstremalnie.
No szkoda bo liczyłem na coś wielkiego, może nie tak genialnego jak Prison Break (mistrz wśród seriali) ale coś dobrego i mam nadzieję, że takie będzie... No zobaczymy, na kompie na razie ogladam My name is Earl, znakomity humor.
Co ty, myślałeś, że coś wielkiego puścili by na TV4, która ma ograniczony zasięg w Polsce ? Dlatego to będzie podrzędny serialik, bez większych atrakcji ale będzie można obejrzeć.
No to chociaż tyle. I ważne, że puścili w normalnej godzinie a nie jak np. TVN puszcza Teken o 23. Zresztą Teken to i tak mnie już nie obchodzi bo widziałem na HBO.
Apeluje!! To nie jest podrzedny serialik. Moge calym soba stanac za tym stwierdzeniem. Z reszta sami zobaczycie za 8,5h.
Nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale jak sie oglada na komputerze to jest bardziej wciagajace. Moze tak jest bo juz ogladalem kilka odcinkow 1 sezonu ale i tak gdybym mial do wyboru z lektorem czy napisami to oczywiscie wybralbym z napisami. Tak samo jest z Lostem. Gdy sie oglada z napisami i slyszy sie wszystkie dzwieki i dialogi aktorow jest to bardziej wciagajace. Nie sadzicie ??
proste, ze tek. Lektor jest poprustu za glosno, jest denny, zle ma przetlumaczone, nie wszystko jest tlumaczone, spoznia sie. Poza tym nie mam zastrzezen do lektora (lol)
Jak dla mnie to ten serial to w ogóle chała... ale tego się spodziewałem jak się dowiedziałem o jego emisji. Ogólnie oglądałem tylko 2 pierwsze odcinki i w ogóle mi się to nie podoba niestety...
Pewnie ci sie tak wydaje bo ogladales w telewizji. Ja ogladalem na moim PC i dobrze go wspominam. Gdybym ogladam tylko na TV4 tez tak pewnie bym myslal. Ale ogladajac na komputerze jest calkiem inaczej. Tylko niech nie zrobia tego z Prison breakiem(jesli bedzie w polskiej telewizji) bo to juz bedzie profanacja. Niech go wezmie jakas telewizja ktora sprosta poziomowi serialu.
Ja tak samo. Zeby nie to, ze ogladalem NUMB3RS na moim pecku, to teraz bym krzyknal: Co to sa siano? Ale tak to jest jak nie slychac odglosow tla, muzyki, nie wszystko jest tlumaczone itp.
Gdy zobaczyłam to w tv to spodobało mi się, ale nie zachwyciło, sytuacja zmieniła sie diametralnie gdy postanowiłam ściągnąć kilka odcinków na kompa, serial wciągnął mnie na maksa i juz nie mogę się doczekać na ściągnięcie kolejnych odcinków...
Bardzo polecam, szczególnie oglądając na kompie, bo wiadomo że lektor psuje cały urok :/