PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204708}

Wzór

Numb3rs
2005 - 2010
7,0 19 tys. ocen
7,0 10 1 19337
Wzór
powrót do forum serialu Wzór

Ja uważam że najprzystojniejszy jest Charlie Eppes i Agent FBI Don Eppes

Agniesia99

Charlie jest najsłodszy... Don jest sympatyczny, ale nie tak atrakcyjny, jak brat.

ocenił(a) serial na 10
alea

Wprost odwrotnie -- to Charlie jest sympatyczny, ale nie robi takiego szału jak Don ;) Morrow wygląda jak bóg :P

ewka_tal

Nie prawda David jest naprawdę słodki, natomiast Rob, jest taki stateczny. A przystojny nie jest żaden z nich (lol2)

trish_2

Zgadxam się - żaden nie jest przystojny w tym serialu ale skoro mam już jakiś typ powiedziec to powiem - Charlie. Reszta to pasztety - jak dla mnie, oczywiście. Każdy może miec inny gust;)

ocenił(a) serial na 9
Agniesia99

charlie, moze nie jest moim idealem ale jest takis slodki :)

ocenił(a) serial na 9
tammy

obydwaj są bardzo sympatyczni ale jak dla mnienajprzystojniejszy jest Dawid ( świetna czekoladka aż chciałoby się ją schrupać)

użytkownik usunięty
Agniesia99

Don Don Don i jeszcze raz Don :D przystojniaczek jakich mało :)

Moim zdaniem zdecydowanie najprzystojniejszy jest RICZ Z MODY NA SUKCES

ja lubię Dona jak robią obławy na przestępców, a on ma na sobie kamizelkę FBI ;pp i te okulary przeciwsłoneczne ;pp

Agniesia99

Dla mnie uśmiech Dona jest boski, no i bardzo lubię seniora rodu :)

Agniesia99

Według mnie najprzystojniejszym aktorem jest Don Eppes. Ma ładny uśmiech
oraz głos. Charlie też nie jest brzydki ale to nie mój typ.

ocenił(a) serial na 8
ewojtas5

zjeść to ja mogę Dona. ; D
kurde, za każdym razem żałuję, że Morrow marnuje się w serialikach o FBI, chociaż fabuła i cały serial mi się podoba. ; D

FREDLINA

Marnuje?

Może faktycznie lepiej, żeby grał w filmach. Natomiast we Wzorze jego postać jest genialnie wykreowana. Poza tym jest on na prawdę bardzo dobrym aktorem. Wystarczy obejrzeć kilka odcinków, z resztą tak samo jak David.

ocenił(a) serial na 10
Agniesia99

Osobiście uważam, że najprzystojniejszy jest Don.:) On jest boski. Pokochałam go od pierwszego odcinka. Szkoda, że jest już zajęty :(

sweetgirl_fw

A ja od pierwszego odcinka pokochałam Charliego:) Jest najlepszy... Chociaż... na początku uwielbiałam Charliego i Dona i nie mogłam się zdecydować;)

ocenił(a) serial na 8
Agniesia99

Don, zdecydowanie Don, jest najprzystojniejszy :) a uśmiech ma zarombisty ;) facet jest na prawdę nieźle seksowny, a najbardziej mi się podobał jak oglądałam 3 sezon, miał wtedy krótsze włosy. charlie jest spoko i ma taki słodki usmiech ;)

ocenił(a) serial na 10
Agniesia99

Don jest the best, moje uwielbienie co do niego trwa już od 3 lat, szkoda tylko że ostatnio coś się od jego filmów i seriali oddalam, ale na szczęście jest Marton Csokas - boski :)

ocenił(a) serial na 8
sweetgirl_fw

Charlie, Charlie i jeszcze raz Charlie!!!!!!!!!!!!! ;) Ja koooooooooooooocham jego włosy - są po prostu fantastyczne. Mam słabość do brunetów, a jak mają loki, to już w ogóle ;P W sumie, to jego włosy to główny powód, dla którego oglądałam ten serial. Poza tym jego uśmiech też mnie rozwala. Ale trzeba przyznać, że Don też jest baaardzo niczego sobie ;)

bones1995

Zgadzam się :D Charlie jest zajebisty :D Ma piękne oczy i ten uśmiech... coś fanstycznego :D
A teraz wracam na Ziemie :D

Anka_53

Ja uważam że Agent FBI Don Eppes

stokrotka251

Don albo Colby:)

Verona1631

No nareszcie ktoś wspomniał o Grangerze... Jeśli chodzi o najprzystojniejszych to nasz szpieg nim jest:D No i ten głos... :D

fankaserialuER

Uwazam, ze najbardziej atrakcyjny jest Don, jednak jestem tez pod ogromnym wrazeniem Larrego:D Jego tekty mnie rozwalają:P Kompletnie nie kumam jego planety, ale musi byc ciekawa;d
Ktos sie zgodzi?:):D

ocenił(a) serial na 10
Leonarda

Larry to postać kompletnie z innej bajki :) zgadzam się z tobą. ale co do urody to trochę mu brakuje ;/

sweetgirl_fw

No tak, z urodą u niego kiepsko, ale jego osobowosc jest fascynujaca;)