Mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego Sabrina Lloyd nie gra już w tym serialu? Szukałam jakiejś wzmianki na stronach o serialu i nic:(
powiem ci, ze nie wiem....w jednym odcinku byla w nastepnym była juz Diane Farr. nie wiem, moze zrezygnowała z grania w tym serialu, albo moze nie uwaznie opgladałam...w kazdym razie nie przypominam sobie, aby ja gdzies przeniesli, albo zeby zginela (oczywiscie w serialu)
No właśnie, ja też nie oglądałam wszystkich odcinków, ale nagle zniknęła. Byłam ciekawa dlaczego. Myślałam, że jakoś to w serialu wytłumaczyli:/ Powinni;]
Dzięki za odpowiedź:)
nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ją chyba przenieśli gdzieś po pierwszej serii. tzn. w pierwszych odcinkach drugiego sezonu było coś na ten temat, że ją przenieśli, a zamiast niej Megan przyszła:) ale dawno to oglądałam więc mogę dokładnie nie pamiętać:) pozdrawiam:)
to właśnie Megan przenieśli do departamentu sprawiedliwości;p...ale po 2 czy 3 odcinkach wrócila;d
Co do Sabriny, to było to wyjąsnione w 2x01, pojechała wyjaśnić sprawy osobiste z mężem, tylko w pierwszym sezonie mówiła że jest rozwódką i się nie ożeni... Bład scenarzystów niestety....
A ostatni odcinek 3 sezonu? Strasznie naciągany wątek, kto oglądał ten wie o co mi chodzi, nie chcę spojerować
SPOJLER NA TEMAT OSTATNIEGO ODCINKA 3 SEZONU I DWÓCH PIERWSZYCH Z 4
Pisałem wcześniej o tym naciąganym wątku, tylko dlatego że myślałem że aktor który gra Colbiego zrezygnował z serialu, jednak tak się nie stało, i fajnie wyszło że został potrójnym agentem :) Ciekawe czy Sinclair w końcu z nim się pogodzi ;)