PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=157786}

X-Men

1992 - 1997
7,7 8,7 tys. ocen
7,7 10 1 8671
6,9 7 krytyków
X-Men
powrót do forum serialu X-Men

Super!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Ten serial jest super, to prawie najlepsza kreskówka... nie porównuję jej do "Ewolucji" bo jest całkiem inna, ale jest odlotowa!!!!!

użytkownik usunięty
ginger

Jak dla mnie "Ewolucja" jest słaba. Ktoś chciał zrobić lepszą kreskówkę od X-Men, ale raczej im nie wyszło...

ocenił(a) serial na 10
ginger

rzeczywiście, ewolucja do badziew, x-men orginalini górą!

Bellatrix

Jasne! Ewolucja jakaś dziwna, nigdy nie mogłam jej strawić. Orginalni X men rządzą!

dnp

ewolucja jest dziwna ponieważ bohaterowie są nastolatkami (nastolatkowie mieli się z nimi utożsamiać) i jest mało nawiązań do komiksu

Pahan

Macie rację. Też wolę x-men Tas od x-men evolution, bo rysunki są fajniejsze i jest prawie dokładnym odwzorowaniem komiksu, a evo jest jakieś cienkie. TAS górą! :))

ocenił(a) serial na 10
Blaze

Mi nie przeszkadza, ze w Ewolucjach bohaterowie sa nastolatkami, ale wszystko inne juz tak:)) Nie no, najbardziej nie trawie tej techniki rysunku, no i niektorych postaci np. bratanka Storm.. Brakuje mi tez Gambita.. i ogolnie klimatu prawdziwych X-menow:)) Wychodzi na to że jest dno:)) Ale i tak wolę TO niż ATOMÓWKI he he

ocenił(a) serial na 7
Williama

ja nawet wole ewolucje wszystko jest uporzadkowane i bohaterowie nie chodzą cały czas w stroju xmena , nie są tez tak przypakowani ze cały ekran zasłaniają ...są niewysocy a bardziej szerocy no ale to tylko moje zdanie

ginger

Mnie się też Ewolucja nie podoba, szczególnie pod względem rysunku, który w porównaniu z normalnym x-men jest słabiutka...

ocenił(a) serial na 10
ginger

w porównaniu do tej kresowki ewolucja jest słabiutka... słaba fabuła, brakuje Gambita,no i wątku Wolverine-Jean... Tas to najlepsza krekówka(serial) jaki oglądałam... Emituja go gdzieś jeszcze?

ocenił(a) serial na 10
olcia613

Najlepsza jest Ewolucja. Choć starzy ix meni też są spoX

olcia613

co ? jak tam brakuje gambita ?.Gambit od 3 sezonu cały czas jest może nieoglądalas wszystkich sezonuw.!!

PATOLOGIA458

Może i jest, ale co to za pożal się Boże, Gambit...:|

ginger

ja tam wolę ewolucje bo szczerze mówiąc nie oglądałam jeszcze tej kreskówki:PP ale wydaje mi sie ze ewolucja jest lepsza bo tak jak ktos juz ktos zauwazyl sa "mniej napakowani" (lol) a poza tym to jest młodsza bajka ,a x-men powstala w tym roku co ja sie urodzilam,dlatego jakos mnie odrzuca ta kreskowka;) wogóle to X-MENI GÓRĄ!!!!! (i w kreskowce i w komiksie i w filmie) ;];];];]