Anime, które polecam, polecam, polecam, polecam. Ma swój własny, osobisty urok, a mianowicie jest to kreska, (wkurzała mnie do 10 odcinka, ale potem jest spoko ;)), motyw chibi na głównej bohaterce (to mnie wkurzało do 12 odcinka ;P) oraz niebanalna fabuła. W odcinkach występują zabawne historyjki związane z wszystkimi bohaterami i poradnik jak zostać damą :)Poza tym Sunako jest genialna xP Nie ma to jak mieć przeyjaciół w formie modelu anatomicznego, szkieletu i czaszek i nazywać ich po imieniu :P I olśniewające kreatury też mają swój urok *_* Na początku nie zachwyciłam się tym anime, ale z czasem okazało się naprawdę dobrym sposobem na zarywanie nocek. ^^
Mam takie same odczucia jak Ty:))
Kreska wkurzała mnie całkiem długo, ale przyzwyczaiłam się. Po jakimś czasie chłopcy zdawali się być nawet przystojni :PP
Sunako jest genialna. Także wkurzało mnie to, że jest rysowana motywem chibi... no przecież mogli ją normalnie rysować! Ale teraz mnie to bawi ;PP
Poza tym, chyba zacznę nazywać modele do anatomii jakimiś wymyślnymi imionami, odseparuję się od społeczeństwa(mój pokój już jest jak z horroru, więc tego nie muszę zmieniać ;D) i będę oglądać zakazane horrory *złowieszcze spojrzenie*
Nikt chyba nie przebije Sunako ^_^
Pozdrawiam serdecznie;)