PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=774062}
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1275
Yeok-do Yo-jeong Kim-bok-joo
powrót do forum serialu Yeok-do Yo-jeong Kim-bok-joo

Przyjemny Młodzieżowy serial, który ma niestety te koreańskie wady, jak przejaskrawione sytuacje, i wyolbrzymione problemy - a bez tych scenariuszowych atrakcji mógłby być bardzo dobrą naturalną opowieścią o młodości i miłości.
Tak się złożyło, że ten serial oglądałem po "dwadzieścia pięć i dwadzieścia jeden" - i mogę rzec że ten ... wypadł bardzo blado - choć tematyka, i otoczenie bardzo zbliżone - BA nawet Joo-hyeok Nam - gra w obu - ale różnica jego aktorstwa w tych serialach jest niewyobrażalna ... na korzyść oczywiście "dwadzieścia pięć i dwadzieścia jeden". Partnerka mam wrażenie nie została idealnie do tego scenariusza dobrana, brakowało mi w niej trochę autentyczności, może nie odbiera to przyjemności z oglądania, ale dla fana koreańskich "kdram" - poszukującego płynności, autentyczności i jakości - to jednak już jest ten defekt zauważalny.

Dobre Młodzieżowe dzieło - z pewnością młodzi docenią lekkość historii, ekspresję bohaterów oraz zdarzeń - pomimo kilku "minusów" nie mam czego żałować - po prostu Dobrze spędziłem czas!