Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18625
2,7 3 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy
ocenił(a) serial na 2
serbinek26

bron boze, klan i m jak milosc maja u mnie 2/10 tak samo jak zlotopolscy a plebania to 1/10
tak czy siak wszystkie te dziela trzymaja podobno sciekowy poziom z tym ze z jakiegos powodu plebania drazni mnie bardziej i jest bardziej nieznosna od calej reszty

ocenił(a) serial na 10
El_Magiko

ale na Zlotopolskich mozna sie bylo chociaz posmiec z Pereszczaki ,Zenusia czy Sp. Machalicy !!

ocenił(a) serial na 2
serbinek26

jesli kogos takie rzeczy bawia to moze, dla mnie w tym nie ma nic zabawnego, dno jak cala reszta polskich telenowel

ocenił(a) serial na 10
El_Magiko

ja tylko wyrazam swoja opinie ze majac do wyboru Klan ,Plebanie, Pierwsza mIlosc czy M-jak milosc ogladany przez 8 mln ludzi wolalem Zlotopolskich z Machalica, Kaczorem ,Janowska czy Grabowskim-tyle !

użytkownik usunięty
El_Magiko

Z ust mi to wyjąłeś -.- Te to jeszcze mogą być, ale "Prosto w serce", "Usta-Usta" wtf? To ja już wolę modę na sukces

ocenił(a) serial na 1
serbinek26

Wszystkie dla mnie mają taką samą wartość. Niestety żadna jakość nie idzie w parze z ilością odcinków. Nie powstał tasiemiec (uzbrojony - bo te polskie soap opery to poważny przeciwnik), w historii, by utrzymał poziom od początku do końcu.

ocenił(a) serial na 2
serbinek26

Wszystkie wymienione przez ciebie to dno.
Większość polskich seriali to żenada i strata czasu - są nudne, głupie, a scenariusz jest beznadziejny i strasznie naciągany.
Kwestia gustu, który z nich się komu w miarę podoba, ale wszystkie są na niskim poziomie.