Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 103 tys. ocen
7,9 10 1 102856
8,4 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Tyle trzeba wydać na serial zakupiony w kiosku i będzie trwało kupowanie serialu w kiosku, jeżeli DeAgostini doprowadzi do końca serię.

ocenił(a) serial na 10
Noachen

już mam 6 płyt oby tak dalej spoko bo nie oglądałem wszystkich

Noachen

to nieźle, bo cały serial na allegro można już mieć od 500zł :)

ocenił(a) serial na 10
Sana

dvd??

ocenił(a) serial na 10
mihle

bez przesady nie jest to aż tak drogo 100 zł na miesiac kazdy kto chce miec all kolekcje na pewno sie skusi :)

ocenił(a) serial na 10
ShadowZak

No ba

ocenił(a) serial na 10
Noachen

ja chcę wiedzieć gdzie jest 7 płyta, bo wczoraj pytałam i żaden kiosk nie dostał. może wstrzymali, NieDajBoże

:)

Divian

spokojnie nic nie wstrzymali, juz obejrzalam wszystkie 4odc z 7 plytki ;D

ocenił(a) serial na 10
magda_piet

Mogli by jeszce inne seriale tak wydawac takie jak Macgyver,Niustraszony,Straznik texasu itd...A niestety w ofercie DEAGOSTINI według mnie niebylo niczego ciekawego:(

ocenił(a) serial na 10
mihle

Co według was powino wyjs po Z archiwum x????

ocenił(a) serial na 10
mihle

ja bym sie skusił na PitBulla z tvp2 ale to niewykonalne ;)

ocenił(a) serial na 10
magda_piet

uf uf uf, juz mam 7 płytę. panikować nie zaszkodziło ;)

ocenił(a) serial na 10
Divian

Właśnie obejrzałam Beyond the sea... Uwielbiam ten odcinek, chyba jkeden z najlepszych.. Śmierć ojca Scully, postrzelenie Muldera no i to legendarne przesłuchanie, podczas którego Mulder daje mordercy kawałek szmatki, a ten, udając medium, odprawia istny cyrk trzymając to w ręce. A po 15 minutach Mulder z kamienna twarzą mówi: ''to jest kawałek mojej koszulki, nie ma związku ze śledztwem" I zonk, hahahaah. Pomijając to, ten odcinek jest tak wzruszający.. No, uwielbiam po prostu!

Ufff, musiałam się Wam wygadać :)