PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102195
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Tyle trzeba wydać na serial zakupiony w kiosku i będzie trwało kupowanie serialu w kiosku, jeżeli DeAgostini doprowadzi do końca serię.

Noachen

już mam 6 płyt oby tak dalej spoko bo nie oglądałem wszystkich

Noachen

to nieźle, bo cały serial na allegro można już mieć od 500zł :)

Sana

dvd??

mihle

bez przesady nie jest to aż tak drogo 100 zł na miesiac kazdy kto chce miec all kolekcje na pewno sie skusi :)

ShadowZak

No ba

Noachen

ja chcę wiedzieć gdzie jest 7 płyta, bo wczoraj pytałam i żaden kiosk nie dostał. może wstrzymali, NieDajBoże

:)

Divian

spokojnie nic nie wstrzymali, juz obejrzalam wszystkie 4odc z 7 plytki ;D

magda_piet

Mogli by jeszce inne seriale tak wydawac takie jak Macgyver,Niustraszony,Straznik texasu itd...A niestety w ofercie DEAGOSTINI według mnie niebylo niczego ciekawego:(

mihle

Co według was powino wyjs po Z archiwum x????

mihle

ja bym sie skusił na PitBulla z tvp2 ale to niewykonalne ;)

magda_piet

uf uf uf, juz mam 7 płytę. panikować nie zaszkodziło ;)

Divian

Właśnie obejrzałam Beyond the sea... Uwielbiam ten odcinek, chyba jkeden z najlepszych.. Śmierć ojca Scully, postrzelenie Muldera no i to legendarne przesłuchanie, podczas którego Mulder daje mordercy kawałek szmatki, a ten, udając medium, odprawia istny cyrk trzymając to w ręce. A po 15 minutach Mulder z kamienna twarzą mówi: ''to jest kawałek mojej koszulki, nie ma związku ze śledztwem" I zonk, hahahaah. Pomijając to, ten odcinek jest tak wzruszający.. No, uwielbiam po prostu!

Ufff, musiałam się Wam wygadać :)