Tyle trzeba wydać na serial zakupiony w kiosku i będzie trwało kupowanie serialu w kiosku, jeżeli DeAgostini doprowadzi do końca serię.
bez przesady nie jest to aż tak drogo 100 zł na miesiac kazdy kto chce miec all kolekcje na pewno sie skusi :)
ja chcę wiedzieć gdzie jest 7 płyta, bo wczoraj pytałam i żaden kiosk nie dostał. może wstrzymali, NieDajBoże
:)
Mogli by jeszce inne seriale tak wydawac takie jak Macgyver,Niustraszony,Straznik texasu itd...A niestety w ofercie DEAGOSTINI według mnie niebylo niczego ciekawego:(
Właśnie obejrzałam Beyond the sea... Uwielbiam ten odcinek, chyba jkeden z najlepszych.. Śmierć ojca Scully, postrzelenie Muldera no i to legendarne przesłuchanie, podczas którego Mulder daje mordercy kawałek szmatki, a ten, udając medium, odprawia istny cyrk trzymając to w ręce. A po 15 minutach Mulder z kamienna twarzą mówi: ''to jest kawałek mojej koszulki, nie ma związku ze śledztwem" I zonk, hahahaah. Pomijając to, ten odcinek jest tak wzruszający.. No, uwielbiam po prostu!
Ufff, musiałam się Wam wygadać :)