PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102189
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

...z kim Scully zaszła w ciążę? A może powinnam zapytać: kto lub co ją zapłodniło? Z góry dzięki:)

La_Reine_Margot

stawiam na muldera.

wszystko jest na http://www.xfiles.stopklatka.pl [www.xfiles.stopklatka.p ...]

La_Reine_Margot

MMM. Mulder ??? LOL. Scully była bezpłodna od 2 sezonu i tak pozostanie do końca. Jej ciaza jest cudem. Z nikim sie nie tegowała.

Szajba

"W FBI robią już podobno o to zakłady" jak powiedział Mulder w jednym z odcinków...:-)Ja stawiam na kosmitów....

Szajba

a ty co, chciałeś żeby sie tegowała, przecież to archiwum X a nie archiwum XXX !

La_Reine_Margot

Mulder jest tatusiem i co do tego nie ma watpliwosci, jesli ktos ma watpiwosci to najszybciej rozwieje je ostatni odcinek 9 serii, ktorej nasza "ukochana" tvp nie raczyla jak narazie zaprezentowac, ogolnie w calej 9 serii ten temat gdzies krazy w tle mimo, ze tatus wyjechal "szukac prawdy" ( no i aby ich niby chronic - eh te konspiracje ;) i zostawil Scully i ich synka w "domu"
jaki romantyczny sie zrobil ten X-Files pod koniec jego bytowania... ;)

La_Reine_Margot

Scully zaszla w ciaze z Mulderem, choc NA EKRANIE nigdy sceny lozkowej nie pokazano. W serialu, zwlaszcza juz po narodzinach malego Williama, jest to wiele razy wyraznie powiedziane, chocby w odcinku "Trust no1", czy w ostatnim odcinku, kiedy Scully mowi do Muldera "oddalam NASZE dziecko".

La_Reine_Margot

ojcem dziecka jest Mulder oczywiście...co i tak nie zmienia faktu, że William jest cudem ;] ja to wywnioskowałam już po odcinku "Requiem" a dokładnie po scenie kiedy Scully przychodzi roztrzęsiona późnym wieczorem do pokoju Muldera...i zostaje na noc !! :P dziwnym trafem po jakimś czasie Scully mdleje i dowiaduje się że jest w ciąży :P tylko nie wiem po co ta gadka że niby nie wie jak to się stało ?? !! :P czyżby w pokoju Muldera urwał jej się film ?? (lol) w odcinku "Existence" następuje dyskretne potwierdzenie wcześniejszych domniemań...Mulder wiedział od początku czyje jest dziecko...tylko jak to on...trochę się ponabijał ze Scully zanim się przyznał :P on pamiętał to i owo za pewne z tamtej nocy w motelu...w przeciwieństwie do naszej biednej nieuświadomionej Scully :P

GaRi

zręsztą skoro byłą bezpłoda to myślał, że to nie przez niego, tylko genetycznie coś jej się stało,a przynajmniej miał wiecej innych spraw na głowie :):D:D haha

GaRi

W odcinku Requiem Scully źle sie czuła, bo już wtedy była w ciąży, a zaszła (naturalnie z Mulderem) kilka odc. wcześniej- pomiędzy końcem a początkiem (wiem, że brzmi jakoś dziwnie, ale tak był ułożony odcinek) odcinka All things (7x17) Odcinek zaczyna się od tego, jak Scully ubiera się i wychodzi mieszkania Muldera (zdaje sie porą wczesno-poranną) po czołówce pokazana jest ich biuro i jest napis "63 godzin wcześniej" mija kilkadziesiąt godzin i na końcu odcinka Scully zasypia u Muldera, podejrzewam, że po tym, momencie mogłoby się dużo wydarzyć :) a co do bezpłodności Scully to pewnie Palacz maczał w tym palce i zrobił coś, że Scully mogla zajść z Mulderem w ciąże ( w końcu gość jest wszechmogący :))

krecia90

Haha. Dobre teorie wymyśliliście ,na miarę Archiwum X. :D

La_Reine_Margot

Może z Krycekiem? Może z Palaczem? Leciał na nią w En Ami;D

exley

No i miałes nosa... Palacz ojcem ;)

Luk_Slo

Nie wierzę! :D Takie trafienie to raz na milion;)

exley

Ale stary pewnie kłamie.

exley

W ogóle gdzie mozna to online obejrzeć? Bo mam wersję angielską only

La_Reine_Margot

Nadal nie wiesz? :D

diamanteee

Z palaczem, zostało to wyjaśnione w sezonie 10 lub 11. W momencie kiedy scully była z palaczem w tym domku nad jeziorem.