PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102208
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Sonda. Która z agentek wam się bardziej podoba i dlaczego ??

ocenił(a) serial na 10
martinn571

No jasne, że Scully! Dlaczego? Bo jestem jej WIELKIM FANEM (zaraz po Chucku Norrisie)! Jest wspaniała! Piękna! łuuuuhuuuuu ale się rozszalałem!

ocenił(a) serial na 8
martinn571

Szczerze mówiąc to w Sezonie 9 Scully dostała role, która (moim zdaniem) spycha ja na drugie miejsce. Jednak porównując Reyes do Scully z poprzednich Sezonów to myślę, że wygrywa Scully :)

ocenił(a) serial na 8
piotrja6

KOREKTA
porównując Scully z poprzednich sezonów do Reyes

ocenił(a) serial na 10
martinn571

Oczywiście, że Scully nawet nie ma porównania nie obejrzałbym pewnie całego pierwszego sezonu gdyby partnerką Muldera była Reyes a Scully jest idealnym kontrastem ze swoim naukowym podejściem dla weszącego wszystkie spiski i niewyjasnione zagadki Foxa.

ocenił(a) serial na 10
wlodi69

Mój wybór to oczywiście Dana Scully. Idealnie pasuje do Muldera. Reyes zawsze działała mi na nerwach...nie trawie jej. Gdyby nie Scully która została pozbawiona Muldera (którego wielbię to oczywiste :D)oglądanie ostatniego sezonu byłoby bez sensu.

ocenił(a) serial na 10
martinn571

no więc chyba nie ma wątpliwości kto wygrywa w tym pojedynku. hmmmm Scully zagrała we wszystkich sezonach, tylko Mulder (David Duchovny) odpuścił sobie dwie ostatnie serie. chyba ona miała najwięcej pracy w całym seriallu

ocenił(a) serial na 8
Eric_Theodore_Cartman

Zgadzam się. Dodam jeszcze tylko, że serial bez Muldera stracił swój klimat, a ostatni odcinek sezonu 9 był po prostu przeciętny:/