Dzisiaj rano sprawdziłam sobie program telewizyjny....i co sie okazało ?? ... że dziś o 20:00 na TV4 ma być właśnie "Archiwum X" !! nie wiadomo tylko jaki odcinek...najprawdopodobniej TV4 zaczyna wakacyjną emisję ( jak to już kiedyś bywało) od samego początku i będzie to PILOT :] niby dobrze...ale jednak mnie to troche nie pasuje :/ otóż z tego co pamiętam to jakoś w zeszłym roku...chyba też w wakacje leciało na TV4 "Archiwum X" sezon....bodajże 5...liczyłam na to że skoro emisja tego serialu jest wznowiona także i w tym roku to TV4 pociągnie dalej...i pokażą sezon 6...ale niestety wygląda na to że telewizja ma zamiar powrócić do punktu wyjścia :/
Ja się cieszę że ma być od początku bo ostatnie sezony widziałem na kompie, a początków kompletnie już nie pamiętam (ostatnio oglądałem w latach 90'tych). Niestety jest jedno "ale", otóż na stronie internetowej TV4 na dziś o 20:00 zaplanowany jest głupkowaty V.I.P z Pamelką :( Mam nadzieję że to tylko błąd.
http://www.tv4.pl/ [www.tv4.pl/]
Niestety to nie błąd... tak się napaliłem jak zaobaczyłem X-Files w programie telewizyjnym, włączam a tu zonk puszczają V.I.P.
Mam nadzieję że jednak zaczną ponowną emisję X-Files bo podobnie jak przedmówca pierwszych sezonów kompletnie nie pamiętam a co do nowszych to na TVP stosunkowo niedawno leciał (nawet dwa razy) bodajże 7 sezon.
nie no...ludzie !! co to ma być ?? jakieś wałki przechodzą :/ ja też się napaliłam na to "Archiwum X"...a tu taki niefart :/ zamiast Muldera i Scully wyskoczyła mi cycata Pamelka :/ TV4 sobie chyba w kulki leci z nami :(((
Tyle dobrego słyszałam o tym serialu, że chciałam go zacząć oglądać, najlepiej od poczatku. I już myślałam, że tv4 spełni moje życzenie i go wyemituje... Niestetty leciał V.I.P.:(
Kurde... czasem są jakieś problemy z emisją i w zastępstwie puszczają coś innego a że w nowym programie TV widniał X-Files odcinek 2 stwierdziłem że z V.I.P. to było tylko tymczasowe zastępstwo. Postanowiłem zerknąć jednak do telegazety (neta mi się włączać nie chciało ;-) ) a tu proszę: wtorek kolejny odcinek V.I.P... pociąć się można... najpierw robią nadzieję a potem takie chamstwo...
Ja sprawdzałem w gazecie z programem i np. za tydzień we wtorek widnieje w programie tv4 vip, ale na stronie internetowej tej stacji na jutrzejszy wtorek zaplanowane jest Archiwum X. Nie wiadomo co puszczą, ale z Millennium też były ponoć takie numery, więc myśle, że wcześniej czy później puszczą.
w programie na biezacy tydzien jest napisane ze bedzie archiwum... oby program sie nei mylil :)
kurdę, dawno TV nie oglądałem ale na Archiwum bym się skusił - tylko lepiej żeby to TVP puszczało to by nie było denerwujących przerw na reklamy . . .
a tak trzeba sie smakiem obejśc
Dokładnie,znowu to szmirstwo,tylko ludzi napawają nadziejąw tej gazecie na mile spędzoną godzinke przed tv a tu takie rozczarowanie.Mam ochote zamordowac kogoś kto za to odpowiedzialny jest
muszę was zasmucić niestety...byłam na oficjalnej stronie TV 4 ostatnio...i weszłam w dział "seriale TV 4"...i co się okazało ??...że nie ma tam wogóle "z archiwum X"...i coś mi się zdaje...że jego emisja nie jest chyba przewidziana w najbliższym czasie :/ za to "millenium"...które mialo wystartować równo z "Archiwum X"...leci na TV 4 już chyba z 3 tydzień...ale słaba jazda :/
No właśnie również zauważyłem, że serial miał być emitowany, a skończyło się chyba na jednym lub dwóch odcinkach :P
Nie wie ktoś co jest grane?
A propos - Słyszałem, że TVP2 ma niebawem puścić ostatnią serie. Prawda?
no proszę Państwa...nasze modlitwy zostały wysłuchane :D "Archiwum X" powróciło do łask i jest wreszcie puszczane na TV 4 :] 18 lipca będzie już 3 odcinek 6 serii :] ja tam się ciesze że emitują 6 serię bo jakoś nie bardzo ją pamiętam...oglądałam ją niezbyt dokładnie jak leciała jeszcze na TVP2...z kolei 5 poprzednich serii znam na wylot ;]