PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102211
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Proszę o podanie namiarów (sezon/tytuł) na następujące odcinki serialu:
1. O fotoreporterze, który został pominięty przez śmierć. Facet jeździ z aparatem na miejsca gdzie ktoś umrze, ale nie wie kto i w jaki sposób.
2. Mulder i Scully wpadają do grzybni, gdzie mają różne halucynacje. Odcinek zbudowany na zasadzie alternatywnych rozwiązań (m.in.śmierć Muldera czy znalezienie przez niego obcego)
3. O chłopaku, który potrafi się poruszać z niezwykłą prędkością, przez co ma bardzo zniszczony organizm.

ocenił(a) serial na 10
pablo_sulecin

1. Tithonus sezon 6
2. Field Trip sezon 6
3. Rush sezon 7

ocenił(a) serial na 7
moviegirl84

dzięki!

ocenił(a) serial na 7
pablo_sulecin

Kolejne pytania:
1.O facecie, który potrafi się regenerować chłonąc komórki nowotworowe (na początku traci w wypadku głowę, która mu później odrasta)
2.O diable, który zabijał własne noworodki, bo chciał mieć normalne dziecko
3.O młodym szachiście, który wygrywa z najlepszymi, bo umie czytać w myślach
4.O kolesiu, który potrafi przechodzić przez ściany
5.O facecie (chyba Murzynie...?), który potrafi chować się w bardzo małych pomieszczeniach np.szufladzie (nie mylić z "rozciągliwym Toomsem" z pierwszego sezonu)

ocenił(a) serial na 9
pablo_sulecin

Odcinek o młodym szachiście to zapewne ,,The end" z V sezonu.

pablo_sulecin

1. Leonard Betts 4x12
2. Terms of Endearment 6x07
3. The End 5x20
4. Trevor 6x17
5. Teliko 4x03

użytkownik usunięty
pablo_sulecin

A ja poszukuję mojego pierwszego odcinka Z archiwum X... Jeden ze starszych. Zaczęło się tak : facet wyszedł na balkon (?) i go coś tam zabiło, jego żona wstała (poczuła ,że coś jej śmierdzi xD) i ją chyba też zeżarło a na koniec byli w takim domku w lesie i tam zastrzelili tą bestię ;P Jakoś tak, proszę pomóżcie, bardzo mi na nim zależy :P

ocenił(a) serial na 10

Sądze że chodzi Ci o odcinek Patience (Twój opis pasuje tylko do niego;d) z tym że to nie jest jeden ze starszych odcinków, wręcz przeciwnie to jest 3 odcinek 8 sezonu:pgdzie nowym partnerem Scully jest Doggett

użytkownik usunięty
moviegirl84

Ooo dzięki :P Może kilka lat temu, w starym telewizorze nie wyglądał tak świeżo :P Aaa no i jeszcze nie oglądałam go w całości, tylko urywkami bo się bałam he he. Nie jestem fanką Doggett'a więc nawet odpuszczę sobie ten odcinek -.-