Nienawidzę takich filmów!!! Wmawia się ludziom, że jest inna cywilizacja i z premedytacją szuka sie jej. To tak jakby ktoś chciałby nam wmówić, że czarne jest biale... Filmy SF wymyślano z nudów, ale i z ... niewiedzy. Archiwum X jest tego najlepszym przykładem. Eeeee, szkoda słów.
O bratku!Przegieła się pała!Chcę by wszędzie to doszlo:Twórca tego artykułu wypierdalać i w kosmos!
Popieram! Ja nienawidzę też Muminków! Wmawia się ludziom, że są Muminki i szuka się ich. To jakby ktoś chciał nam wmówić że białe jest czarne... Filmy animowane wymyślano z nudów i ... tam tam TAMMMM... Niewiedzy! Muminki są tego najlepszym przykładem.
Hahahaha, co to za wiocha?
Nie lubię ludzi o zaniżonych pułapach myślowych, których przedstawicielem jest niewątpliwie Gawliński! Nie lubisz serialu? To po jasną cholerę wchodzisz na dany dział? Bosze co za ludzie... :|
Znam takich jak ty, ich głównym argumentem jest "Nie chcę poznawać obcych cywlizacji, wolę pozanć te które mnie otaczają"... Tiaaa, dla mnie to objaw zwykłego tchórzostwa i głupoty... Idź sobie obejrzyj "Zbuntowanego anioła" :/