Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 103 tys. ocen
7,9 10 1 102856
8,4 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Tematyka, postacie, a zwłaszcza ten klimat... THE TRUTH IS OUT THERE! :)

ocenił(a) serial na 9
DieGlock

Kompletnie się zgadzam i to z odstępem. Za krótki

użytkownik usunięty
DieGlock

ja też sie zgadzam. klasyk
pierwszy raz ogladalem gdy mialem 8 lat, ale sie wtedy bałem niektórych odcinków i do teraz oglądam
pamietam na tvp2 jak puszczali jeszcze znaczków wiekowych nie było i zawsze przed każdym odcinkiem był napis "film tylko dla dorosłych"

ocenił(a) serial na 9
DieGlock

W swojej kategorii tzn. poruszanych przez serial wątków najlepszy. Jednak nie najlepszy jaki powstał w ogóle. Wiele seriali trzyma też bardzo wysoki poziom. 24 godziny,Dr.House to seriale rewelacyjne.
Jednak w swojej kategorii po prostu najlepszy. Ani Supernatural, ani Fringe nie są od niego lepsze, choć obydwa bardzo dobre (szczególnie zakończenie pierwszego sezonu Fringe).

ocenił(a) serial na 10
kaczor54

Prawda!! Ostatnio wziąłem się z braciakiem za bary z całymi sezonami:D Na razie doszedłem do połowy 3 sezonu. Zawsze oglądałem w TV od dzieciństwa, ale jakąś wybiórczo, a to czasu brak, a to się coś opuściło, a to sezonami mieszali. Nigdy wszystkiego od dechy do dechy nie widziałem. Teraz mam okazje. I wiem, że 10 to dla tego serialu to za mało:D

ocenił(a) serial na 10
DieGlock

Jak widzę ten serial na 71 miejscu w tym gównianym rankingu po wielu chałach wyżej to mnie normalnie krew zalewa!

PetrusX

Też kiedyś go oglądałem i postanowiłem obejrzeć teraz "od A do Z" wszystkie sezony:) ten film jest lepszy od wielu horrorów, przynajmniej nie śmieszy a wciąga jak trzeba:P

ocenił(a) serial na 10
Stefan92

Macie rację:) Klasyk! Myślę, że gdyby nie "X-files", nie powstałyby także inne seriale np. "Bones", które jak niektórzy twierdzą jest wzorowane na "X-files". Kocham ten serial, bo przypomina mi stare, dobre czasy, kiedy cała rodzina siadała przed telewizorem i oglądała legendarne "Z archiwum X". Minęło tyle lat, a ja nadal kocham ten serial. Ja też w dzieciństwie nie widziałam wszystkich odcinków, dlatego teraz chcę się zrehabilitowac. Obejrzałam pierwszy sezon i połowę drugiego, chcę ściągnąc trzeci, ale na torrentach nie ma seederów. Ma ktoś jakąś dobrą stronkę z której mogłabym pobrać resztę serii?