PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102372
8,2 23 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

z tego powodu musze napisać, ze szlag mnie trafia, kiedy widzę, że ten chłam praktycznie w całości odwzorowany na "The X files" znajduje się w pierwszej dziesiątce rankingu, a samo "Z archiwum X" plasuje się około miejsca 50. Tyle w temacie.

wasyll

Tęsknie za Moldasem, moja pierwsza młodzieńcza miłość ;)
Wasyll stare dobre czasy nie powrócą już. Teraz namnożyło się tych wszystkich klonów CSI itp. jak cebuli u Żyda. Seriale epatują zestawem tępa blondi + luksusowe furmanki a do kompletu komputer który w 5 sekund wytypuje gagatka po samych tylko liniach papilarnych. I pomyśleć, że Scully była zapięta po szyję a przez całe śledztwo Mulder ślęczał w samochodzie pod domem obserwując podejrzanego :). Ale tej chemii nie powtórzy nikt.

wasyll

dlatego głosuj na archiwum, bo jak widzę nie oceniłeś jeszcze serialu ;) każdy głos to szansa na miejscu do góry!

perun_6

oczywiscie, ze glosowalem, tyle, ze ja oceniam serial jako calosc, a patrzac na ostatnie serie, ktore niestety sa slabe nie moge postawic calosci wiecej niz 7... Mimo to uwazam, ze serial poprzez swoje pierwsze kilkadziesiat epizodow zasluguje na miano kultowego, a "Supernatural" jest tylko tandetna podrobka.

ocenił(a) serial na 10
wasyll

właśnie też wkurza mnie,że Z Archiuwm X jest tak nisko,ale ludziska lubią taki chłam i tyle.to świadczy o ich niskim poziomie

luck191

czekaj, czekaj, nie ma sensu naskakiwac od razu na wszystkich, wez pod uwage tez tych, ktorzy nie ogladali 'the x files' i od razu wrzucili sobie 'supernatural'.