Mam pytanie do fanów serialu. Oglądam dopiero 15 odcinek V sezonu. Natrafiłam do tej pory na dwa odcinki, w których akcja przeniosła się do 1989 i 1990 roku. Fox Mulder ma na lewej dłoni złotą obrączkę (właśnie w tych dwóch odcinkach). Moje pytanie brzmi czy Mulder był żonaty?
Raczej zaręczony. Nie pamietam jak ona sie nazywała, ale miał dziewzcyne w dawnych latach i możliwe ze byl z nią zaręczony. Pojawiała sie w paru odcinkach i potem sie okazalo ze pracowałą dla palacza.
To była Diana Fowley.
Ale z tego co mi się wydaje, to nigdy nie było wyjaśnine czy on faktycznie był żonaty.
W serialu nigdy nie zostało wspomniane słowem o tym, aby Mulder kiedykolwiek był żonaty. W tych dwóch odcinkach nosi on jednak obrączkę, co było pomysłem Duchovnego. Stwierdził on, że śmiesznie byłoby pobawić się z fanami serialu w ciuciubabkę;] i założyć Mulderowi obrączkę. Taki żart, w zasadzie:) Jednak wskazuje on na to, że Mulder w przeszłości faktycznie stanął na ślubnym kobiercu. W związku z brakiem dalszych informacji na ten temat, interpretacje dowolne:)
Z tego co zostało powiedziane, to Mulder był chyba zaręczony w młodości, ale bardzo wątpliwe, gdyby miał żonę. Ale gdyby był żonaty, to... byłoby to bardzo dziwne małżeństwo:P. To był raczej po prostu żart scenarzystów, albo po prostu Duchovny zapomniał ściągnąć obrączki przed kręceniem.