Zacząłem oglądać ten serial dopiero (wcześniej widziałem parę odcinków tylko) i już po pilocie widać ,że ciągnie ich do siebie :)
Polecalibyście mi jakieś seriale jeszcze ? Skończyłem teraz Mentaliste,Smallville,Lights out,Californication ,widziałem pilot Castle(ale średnio mi podeszło-może jednak się zmobilizuje i zobaczę następne odcinki) Obejrzałbym coś w stylu Smallville z chęcią lub Mentalisty :)
Tak naprawdę to nie ma konkretnego odcinka w którym jest pokazane że Scully i Mulder są parą. Ich przyjaźń w sezonach 1-5 bardzo subtelnie przeradza się w coś głębszego w sezonach 6-7 (szczególnie w 7 są delikatne aluzje co do tego że łączy ich coś więcej), osiągając punkt kulminacyjny w sezonie 8 (nie będę zdradzać szczegółów, by nie psuć zabawy;)) a jeśli chodzi o seriale to ja polecam Supernatural - szczególnie pierwszy sezon bardzo przypomina klimatem X-Files:)
Polecane seriale(może niektóre już znasz):
1.Gotowe Na Wszystko
2.Supernatural
3.Fringe
4.Kości
5.Doktor Who
PS Castle wg mnie jest serialem wartym uwagi.
Hmm, a znacie podobne seriale do Archiwum X pod względem właśnie relacji głównych bohaterów? Takie poznawanie się, przyjaźń, miłość? ^^
Bardzo podobne relacje głównych bohaterów są w Kościach. Początkowo niechęć później przyjaźń, a w końcu miłość zakończona ciążą w ostatnim sezonie. Polecam :)