PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102195
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Czy tylko mi się wydaje, że DeAgostini z tym odcinkiem specjalnym dołączonym do prenumeraty jako prezent odwaliło chałę? Nie zdążyłem jeszcze go obejrzeć, ale z tego co przeczytałem na pudełku to jest tam klip z efektami specjalnymi z odcinka "Fallen Angel" i jakiś mini dokument z Chrisem Carterem. Wygląda też na to, że popełnili jakiś błąd na odwrocie pudełka i nie starczyło im czasu, żeby go poprawić, więc wygląda jakby ktoś po prostu zamazał zbędny napis markerem. W tym momencie się na nich zawiodłem.

Loszo

Lista dodatków:
Z Archiwum X Sezon Pierwszy- Dodatek Specjalny
- 11 - minutowy dokument "Prawda o sezonie pierwszym
- Chris Carter opowiada o swoich 12 ulubionych odcinkach z Sezonu Pierwszego takich jak : tutaj tytuły odcinków
-12 fragmentów ukazujacych kulisy pracy nad odcinkami z sezonu pierwszego
-sceny usuniete z pilota
-klip z efektami specjalnymi z Fallen Angel
Tekst zamazany flamastrem :.........Roots of Conspirancy tylko komputery PC.

Ale najważniejsza wiadomość jaką dostałem razem z przesyłką to taka oto wiadomośc od Deagostini:
"Miło nam poinformować Państwa, iż w 10 przesyłce otrzymacie Państwo dodatkowy prezent - wersje kinową filmu "Pokonać przyszłość"
:DDDDDDDDDDDD

maurize

Wow a ile musze czekac jezeli zamowilem prenumerate przez poczte od 8 numeru jakos 1 sierpnia to kiedy moge spodziweac sie pierwszej paczki??i czy da rada nadrobic zaleglosci i byc na czasie z reszta??

maurize

Jak przeczytałem Twojego posta od razu skoczyłem do tej kartki i faktycznie tak jest :). W takim razie zamierzają się zrehabilitować, bo ostatnio trochę nawalali źle numerując odcinki i dając kiepski ostatni prezent. Gdybym nie założył tego tematu żyłbym w niewiedzy aż do otrzymania dziesiątej przesyłki. :)