Hej!
Szukam odcinków, w których na końcu Scully pisze podsumowanie na swoim komputerze. Ma to dla mnie dużą wartość sentymentalną.
z tego co pamiętam to pisała w pierwszych odcinkach pierwszego sezonu, ale nie jestem pewna, czy później też
Na pewno Deep Throat 1x02 (na końcu) i Squeeze 1x03 (w pierwszych 20 minutach odcinka), składała też raport końcowy w Fire (w środku odcinka - odbyła analiza psychologiczna podpalaczy i na końcu) Teliko oraz Unruche (4 sezon). Jej głos spoza kadru brzmiał też w redux I (5x02). W drugim sezonie korespondowała z Mulderem w "Blood"; natomiast w "Irresistible" jej głos spoza kadru brzmiał przy autopsji. To tyle co ogarnąłem z pamięci :)
Wow stary, dzięki, ale chodzi mi konkretnie o te odcinki, w których na samym końca odcinka Scully pisze na komputerku. Tylko 3 odcinki? Wydawało mi się, że było ich więcej.
No to Deep Throat, Fire, Unruche. Tylko tyle pamiętam. Jest jeszcze scena w "Ghost in the machine" jak psztyka na komputerku. Może tylko ci się wydawało, że tych scen jest więcej? :) Niektóre mogą być nie tylko finałowymi scenami.
No dzięki wielkie mistrzu, bardzo mi pomogłeś, ale dzieciństwo kojarzy mi się z x-files i Scully piszącą podsumowanie każdego odcinka na oldschoolowym komputerze, niczym doogie howser. Widzałem całą serię dwa razy, ale wydawało mi się, że tych odcinków było dużo więcej, szczególnie w pierwszych 7 seriach. Traktowałem to niczym nieustający ceremoniał
Kurczę, w fire na końcu był tylko jej głos spoza kadru :( sorki za wprowadzenie w błąd. :( Ale tak a propo, z jakim narzędziem kojarzy się Scully? Albo z probówką albo ze starym komputerem :D
Heh to zmniejsza liczbę odcinków do tylko 2 :( A wydawało mi się, że takich odcinków było kilkadziesiąt szczególnie w pierwszych seriach. Chyba pamieć mnie zawodzi.