Czy ktoś już dostał zamówioną w prenumeracie przesyłkę z częściami 2 i 3?
Ja dostałem dziś rano, w paczce dwa numery i smycz na klucze zgodnie z zapowiedziami. :)
Ile czekałeś na przesyłkę ?
Masz tą kartkę do wypełnienia i opłacenia na poczcie ? ( ale i tak pewnie poczta coś z tego ma , jakieś 2-3 zł).
Czekałem może z 2,5 tygodnia od momentu złożenia zamówienia. Mam blankiet do zapłaty, zawsze jest dołączony do przesyłki, ale nic nie trzeba wypełniać. Wystarczy iść na pocztę i zapłacić, chociaż lepiej w banku bo taniej, a jeszcze lepiej jak ktoś ma konto z obsługą przez neta, wtedy przelew kosztuje 50 groszy.
Na kopercie była podana cena tego zamówienia (którą trzeba zrealizować na poczcie ) ?
Nie, wszystko łącznie z ceną jest zawsze wpisane na blankiecie wpłaty dołączonym do przesyłki. Idziesz z kasą i tą kartką do banku albo na pocztę, baby w okienku będą wiedzieć co z nią zrobić :). 44,80 masz zapłacić, od tego czy będziesz płacił na poczcie, czy w banku zależy ile dopłacisz za dokonanie wpłaty.
Moje ostatnie pytanie , czy numery w prenumeracie wyglądają tak jak w kiosku ( tzn. czy są przyklejone te książeczki na tej dużej tektórze ) ?
Ja jeszcze nie dostałem :( Za niedługo wyjdzie nr 4, a ja jeszcze nawet nr 2 nie mam :/ Nie podoba mi sie ta prenumerata.
A jaką drogą zamawiałeś prenumeratę? Jak pocztą to mogą mieć mały poślizg. Ja zamawiałem przez neta, podobnie jak prenumeratę ich poprzedniej kolekcji Skarby Polskiego Kina. W kiosku przestała się już dawno ukazywać, a mi jeszcze muszą przysłac 3 numery, ale to tylko dlatego, że zdarzało mi się zwlekać z opłatami :). Gdyby nie to, że raz przyszło popękane pudełko byłbym bardzo zadowolony, tak jestem tylko zadowolony. Na pewno dostaniesz przesyłkę, spokojna głowa, prenumerata to dobra rzecz.
a co to bylo te Skarby polskiego kina ?? ILE TO KOSZTOWALO I ile bylo wszystkich numerow??
Stare polskie filmy po cyfrowej renowacji i oczyszczeniu z szumów :). Kosztowało dokładnie tyle samo co X Files, z tym, że numerów było 31 i wychodziło co dwa tygodnie. Muszą mi przysłać jeszcze 2 ostatnie.
Zamawiałem przez neta 2,5 tygodnia temu. Chodzi mi tylko o to że jakbym kupował w kiosku to juz dawno bym obejżał części 2 i 3. A tak musze jeszcze na nie czekać.