Juz za czasów dzieciństwa jak ten serial leciał w TV próbowałem rozkminić jedną cześć czołówki czy intra...no jak sie odcinek zaczynał to było takie wejscie z ta klimantyczna muzyczką każdy odcinek tak sie zaczyna...."zbliżenie na ufo na niebie itd" chodzi mi dokładnie o to że w pewnym momencie pojawia sie takie coś co do dzis nie potrafie rozkminić nie wiem czy to obraz czy co i przy tym pojawia sie napis "paranormal activity" fani serialu będą wiedziec o co chodzi jak wiecie co to to oświecicie mnie z góry dzięki z odp :]
Wg mnie to roślina kiełkująca (zboże?), osoba która interesuje się pseudonauką (jak ja) może to skojarzyć z kręgami w zbożu (zmiany genetyczne, morfologiczne roślin w kręgu spowodowane "działalnością" UFO= coś takiego było nawet analizowane w Wierzyć Nie Wierzyć-Kręgi W Zbożu) lub dotyczy to modyfikacji genetycznych itp eksperymentów. Przynajmniej tak ja to widzę i rozumie.
A ja zawsze myślałam ,że to coś w stylu kuli z której wycieka jakiś płyn. Teraz jak się przyglądam to raczej roślinka :P