PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102088
8,2 20 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Samantha Mulder

ocenił(a) serial na 10

W końcu dowiedzieliśmy co się stało z siostrą Muldera... Szczerze mówiąc miałem nadzieje, że jednak w porwanie zamieszani byli obcy, ale i tak w wydarzenie to ingerowały siły nadprzyrodzone, co jest dla mnie pociechą...

Zachęcam wszystkich do oglądania tego wspaniałego serialu! Każdy odcinek jest jak najbardziej ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
polblack

Bez wątpienia 'Closure' (7x11) to najpiękniejszy odcinek w historii tego serialu. Ta wędrówka dusz wśród gwiazd, to spotkanie Muldera z duchem swej siostry, a w tle znakomita muzuka Moby'ego 'My weakness" - coś pięknego!! I ten cały mistycyzm bijący z ekranu- po prostu coś niesamowitego, co zostaje w pamieci na długo. Ani wcześniej, ani później nie było aż tak poruszajacego i wzruszającego odcinka. I te krótkie słowa Muldera na zakonczenie- 'I'm fine. I'm free'. Dla mnie osobiście to jeden z najlepszych odcinków jaki powstał w całej dziewięcioletniej historii serialu.

ocenił(a) serial na 10
Grifter

hej aza spojlujcie co się z nią stało bo akurat ten odcinek minąłem :/ Aargghhhh powiedzcice o co kaman:D

ocenił(a) serial na 10
Redgard

Przeczytaj to co masz wyżej - nie domyślasz się jeszcze?

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej- UWAGA SPOILERY - http://www.xfiles.stopklatka.pl/artykul.php?id=260

ocenił(a) serial na 10
Grifter

a dzięki Ci mistrzu teraz mogę spać spokojnie:) Kurde jednak przegapiłem ten odcinek:/

polblack

ja mam trochę mieszane uczucia. Z jednej strony cieszę się, że dowiedzieliśmy się, co się stało z siostrą Muldera, ale z drugiej szkoda, że nie odnalazł jej żywej:/. Szkoda mi Foxa. Moim zdaniem zasłużył, żeby Samantha żyła. Zresztą kto wie, może kiedyś te "mamuny" zwrócą Samanthę do postaci fizycznej - na tym polega przecież urok tego filmu