PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102204
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

..........................................Jestem na początku siódmego sezonu, no i z tego co pamiętam juz dawno dawno temu, nie pamiętam który sezon palacz przywozi Molderowi jego siostre na krótką pogawędke. Jednakże później cały czas przejawia się jej wątek a sam Molder jakby nadal jej szukał, chociażby właśnie w 7x10 gdzie uprowadzono tą dziewczynke, Molder utożsamia to z własną siostrą. Także ja niespecjalnie rozumiem? Czy coś przeoczyłem? Gdy palacz przywozi Molderowi siostre, aktorka ta sama jak w każdej innej scenie z jej udziałem, bo brałem pod uwage że palacz go po prostu zrobił w ciula, ale wychodzi na to że nie. Wyjaśni ktoś?

typek234

Jeśli zakończyłeś oglądanie na odcinku 10-tym siódmego sezonu (zakończonym napisem "to be continued") to koniecznie musisz zobaczyć kolejną część. Właśnie w tych epizodach dowiadujemy się co stało się z siostrą Muldera. Wcześniejsze wcielenia siostry Muldera czy to małej dziewczynki czy też dorosłej kobiety pojawiające się w serialu to najczęściej jakieś klony, hybrydy w zależności czego dotyczyła akcja takowego odcinka. Ogólnie żadna z nich nie była prawdziwą siostrą Muldera.

maciowski

No tak, w następnym odciunku sie wyjaśniło :) Ogólnie dzięki za przypomnienie, totalnie zapomniałem o farmie klonów, czy innym odcinku gdzie klony prosiły Muldera o pomoc, cóż serial ma trochę odcinków, oglądam od czasu do czasu, przebrnięcie przez te 7 sezonów zajęło mi go trochę także pewne rzeczy mi umknęły. Jeszcze raz dzięki :D

typek234

KOLEJNE PYTANIE - SEZON 8 - znika mulder... a jego miejsce zajmuje terminator :/ Może mi ktoś napisac kiedy mulder sie pojawi :( ?

typek234

Mulder powróci, jeśli mnie pamięć nie myli w odcinku ,,DeadAlive'' . To 15 odcinek 8 sezonu.

mstrojny6

A uściślając pojawi się już w poprzedzającym DeadAlive This is not happening, ale jego rola w tym epizodzie będzie bardzo ograniczona ;) kto widział ten wie o czym piszę. Mulder pojawia się również w odcinkach otwierających sezon ósmy (1&2) oraz w 11 The Gift i 13 Per Manum Od wspomnianego DeadAlive jest już w każdym odcinku.