Chciałem zakupić sobie ten serial na DVD. Oczywiście interesuje mnie wydanie w polskiej wersji językowej. Niestety wszędzie gdzie szukam brakuje dwóch sezonów, a mianowicie sezonu 1 i 3. Reszta jest normalnie do kupienia w Empiku czy na merlin.pl. Wie ktoś czemu akurat tych dwóch sezonów nigdzie nie ma i czy mimo wszystko można je gdzieś dostać? Na Allegro to same wydania zagraniczne z tego co widziałem albo używane, a ja chcę nówki.
Sezon 1 jest do nabycia w empiku lub saturnie :):) ale niestety 3 sezonu (nówki) nie ma już w Polsce z tego się orientuję :(:(
Na stronie internetowej Empiku zarówno sezon 1, jak i sezon 3 mają status "produkt niedostępny". Być może w Saturnie jest, ale skoro mówisz, że nie zakupię sezonu 3 to lipa bo po co mi niekompletny serial. Swoją drogą dziwna sprawa, że akurat 3 sezonu nie ma. Jestem w stanie zrozumieć, że wyczerpał się nakład 1 sezonu, ale 3? Nie, żebym uważał go za gorszy, ale no wychodzi na to, że więcej osób kupiło sezon 3 niż pozostałe.
Nie wiesz może czy jest planowana jakaś reedycja? Albo może jakieś wydanie zestawu wszystkich sezonów? Bo w sumie mogliby wydać taki box jak jest w wydaniu zagranicznym.
no w tej chwili sezon 3 niedostępny w Polsce i z tego co wiem to już go nie będzie :(:( ale może za troche czasu wznowią nakład, tego nie jestem w stanie określić :(:(. No masz rację po co niekompletny serial, ale jakbyś zakupił pierwszy sezon w sklepie (sprawdź w saturnie, ewentualnie mogą z magazyny Ci przysłać jak jeszcze mają na stanie), a 3 sezon kupił na allegro to nie byłoby, ąz tak źle.
Wiem, bo sama kompletowałam dłuższy czas całą serię. Trochę się przy tym nagimastykowałm, ale było warto !!
Poszukaj jeszcze, może jakiś egzemplarz się uchował:D
No w sumie to lepiej kupić teraz te sezony, które są dostępne, a potem zająć się tymi, których nie ma. Bo pewnie za jakiś czas zabraknie kolejnych.
Racja :D a ja się jeszcze zorientuję jak to z tymi sezonami jest (1 i 3) i jakoś Cię złapię na fw ::)
Teraz niestety muszę spadać :)
Pozdrawiam
Kam
z tego co wiem trzeci sezon jak na razie bez szans (no ewentualnie allegro) a 1 jest do nabycia w saturnie :):) mają na magazynie ... przynajmniej na razie
A co to za przyjemność mieć ściągnięte z neta? Też miałem bo tak oglądałem serial - właśnie ściągając z neta. Ale teraz chcę mieć oryginał.
Niby czemu? Jak nie znajdę nówki to sobie kupię używane. Wszystko mam oryginalne i jakoś nie czekam na to do starości.