No nie może być! Niesamowite! Polsat raczył łaskawie wrócic do emitowania kolejnych odcinków, po tym jak zaczął i skończył zeszłego lata nadawanie serialu Z Archiwum X. Ciekawe jak długo to potrwa? Mam nadzieję, ze jak najdłużej :-)
to się nie sprawdzi...
taaa, zaczęło się nieźle, bo od dwóch odcinków tygodniowo, ale jak widać polsat już zmienił częstotliwośc nadawania. Słowem - Archiwum posiedzi pewnie na antenie jeszcze z miesiąc :( A tak poza tym to tvp2 mogłoby puścić nowe odcinki.
fakt
Sytuacja Archiwum na Polsacie jest strasznie niestabilna! W zeszłym tyg. wyemitowali odcinek tylko w czw. a piątek już nie :-( ciekawe jak będzie w tym tyg...
To prawda, już dawno zakończyli kręcić ostatnią, 9 serię, a na tvp2 w zeszłym roku wyemitowali parę odcinków z 7 sezonu i koniec. ;-(
My chcemy Archiwum!!! Pozdrawiam !!!
Czas Pogardy
Ogólnie, TVP2 przez ostatnie dwa lata powtarzali dwa razy odcinki 7 sezonu. Podobno nie mają kasy na wykupienie 8. A na taki gniot jak "Wieśmin" to pieniądzą mają. Chamy i oportuniści...
Racja!TVPi Polstat coś kombinują z Archiwum.Jeszcze z miesiądz takiej jazdy i ja normalnie dziękuje!
No i jest wielkie g... Polszmat wrzucił na antenę jakiegoś gniota "Pierwsza fala" i przestał emitować XF w najlepszym momencie! Teraz miała iść szósta seria, cholera jasna :
sam jestes gniot ;-) Pierwsza Fala jest zaje....fajna, ogladales kiedys? jezeli nie to sie w ten sposob nie wypowiadaj. Z Archiwum X widzialem prawie wszystko, lacznie z ostatnimi 2 odcinkami 9 serii, gdzie Mulder i Scully.... ale to niewazne, moze kiedys doczekamy jakis normalnych czasow i bedzie mozna obejrzec wszystko w TV, a nie tylko polegac na internecie :) pozdrawiam
Drogi kolego jeżeli nie znasz na tyle języka angielskiego żeby wiedzieć, że nich ze słowem GIRL na ogół noszą kobiety, to przykro mi. WidziałAM serial "Pierwsza fala" i na tej podstawie właśnie twierdzę, że jest gniotem. O ile się nie mylę to jest forum dla serialu Archiwum X, więc o serialiku "Pierwsza fala" idź sobie porozmawiaj gdzie indziej. Ja też widziałam z xf wszystkie odcinki, ale chętnie obejrzałabym 6-stą serię która miała właśnie lecieć.
Szacun :)