PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102195
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Wie ktoś coś na ten temat? Komus udalo sie dostac nr. 15? Ja bylem w wawie nawet w empiku i nie mieli ;|

krzyhu_2

ja też nie widziałem nigdzie w kioskach, może zmniejszyli wydanie albo przerwę sobie zrobili ;/

blade_16

Co do albumu nr.15 otrzymałem informację, że jutro powinien się pojawić, a jak będzie zobaczymy...

krzyhu_2

Ja miałem problem już z albumem nr.11, nigdzie nie mogłem go znaleźć. Wygląda na to, że drastycznie zmniejszył się nakład- w każdym kiosku w którym pytałem, dostawałem odpowiedź, że mieli ale tylko jeden egzemplarz i on od razu poszedł do teczki.
Chcąc uniknąć kłopotów w przyszłości, po prostu założyłem sobie taką teczkę w jednym z kiosków i co tydzień idę na luzaczku po odłożony album. Jest jeszcze drugie wyjście - prenumerata.

Logan_6

To ciekawe bo ja dostalem informację , że mają opóżnienie i będzie dopiero 14 września - ale nie chce mi się w to wierzyć , pewnie będzie jutro.

krzyhu_2

Co do teczki w kiosku, tez taką miałem... poprostu dzisiaj nic nie doszło do Kiosków :( duuupa!!! Zaczynam się tym martwić... już słyszałem że mogą se dać spokój z wydawaniem ale wyparłęm tą myśl szybko... no zobaczymy jak się sytuacja rowinie, ale pocieszony nie jestem :/

Kondorr

Kondorr

Ktoś na tym forum pisał, że dzwonił do wydawnictwa i mu powiedzieli, że kto zamówił prenumeratę 9 sezonów ma jak w banku. Dlatego myślę, że to najkorzystniejsze rozwiązanie, nie trzeba po kioskach latać i szukać, a i kasy się ciut oszczędzi.

Loszo

Łoszo ma racje, tyle ze ja zamowiłem od 8 numeru 1 sierpnia przez poczte i jeszcze nic niedoszlo do mnnie wiec niezamawiajcie przez poczte pozdro:):):)

mihle

Ja zamówiłem przez pocztę od trzeciego numeru jak drugi był jeszcze w kioskach. Pierwszą paczkę otrzymałem 18-ego września...
Ta cała Wasza dyskusja o numerze 15-ym to dla mnie jakaś zupełna abstrakcja! Ja dopiero koszulkę w tym tygodniu otrzymałem... :)

krzyhu_2

Wieści z placu boju: 12.09 - centrum Warszawy - X`a dalej brak ...

krzyhu_2

Mam nadzieję , że nie wstrzymali wydawanie Z Archiwum X. Ja zamówiłem prenumeratę, ale gdyby wstrzymanie okazało się prawdą to bym się naprawdę zdenerwował!!

MaX_33

Dwa dni temu wysłałem E-mail do DeAgostini, w którym to zawarłem różne spostrzeżenia mające na celu poprawę wydawanej przez nich serii "Z Archiwum X". Oto odpowiedź:

"Szanowny Panie,

Dziękujemy za cenne sugestie.
Postaramy się aby abonenci "Z Archiwum X" byli zadowoleni z kolekcji.

Serdecznie pozdrawiam,
BOK DeAgostini"

Czyż nie odpisaliby mi, gdyby zamierzali przerwać wydawanie serialu??

krzyhu_2

Wiadomość która dostałem :

Szanowny Panie,

Kolekcja nie została wstrzymana.
Nr. 15 kolekcji ukaże sie w sprzedaży 14.09.
Jeżeli zamówi Pan prenumerate, oczywiście wszystkie filmy z 9 sezonów
zostana do Pana dostarczone.

Serdecznie pozdrawiam,
BOK DeAgostini
Magdalena Guzik

MaX_33

Świetnie! Dzięki za info :) Już popadałem w paranoję ;p

krzyhu_2

Zobaczymy jutro czy będzie. A paranoja jest chyba częścią tego serialu :p

krzyhu_2

Są słowni, archiwum jest w kioskach :). Ciekawe czy teraz znów dadzą we wtorek czy w piątek? ;)

krzyhu_2

potwierdzam... X jest... ehh, było w KIOSKU... juz nie ma... wykupiłem całą jedną sztuke jaka maja co tydziń :D pozdr

krzyhu_2

Pewnie mają opóźnienia ze względu na wybory i przedwyborcze drukowanie ulotek w drukarni :D.

krzyhu_2

ktoś wie czy kolejny numer wyszedł wczoraj czy jednak trzeba czekać do piątku?

Wczoraj X nie wyszedł, więc czekam do piątku :]

krzyhu_2

Numer 15 i 16 będą w piątek. Kiedy będą kolejne numery deagostini nie ustaliło, albo w piątek albo we wtorek. Informacji podadzą w ciągu najbliższych dni

krzyhu_2

No mnie by chyba szlag trafił. Jeśli już chcieliby wstrzymywać wydawanie to niech chociaż dociągną do końca trzeciego sezonu.

czy ktoś widział może dzisiaj archiwum w kioskach?

meehow_5

Nie ... przeszukałem najbliższe kioski, następnie pojechałem do Empiku gdzie uświadomili mnie że jednak X nie było :|

krzyhu_2

Mam wrażenie ze ten topic będzie najbardziej aktywny do momentu wydania 53DVD... a to jeszcze TAAAAK daleko, i sie robi coraz DAAAAEJ

Kondorr

Widze że to wieeeelki problem zadzwonić do Biura Obsługi Klienta i spytać. Otóż kolejny numer 25 września we wtorek, z kolei numer 17 ukaże się 2 pazdziernika. Amen

lukasz0101

Ja wysłałem maila rano, ale mi jeszcze nie odpowiedzieli :P
Dzięki za info.

krzyhu_2

Zgodnie z zapowiedzią numer 16 od dzisiaj w sprzedaży.

lukasz0101

Najlepiej zamówić prenumeratę i po kłopocie !!

lukasz0101

W sierpniu mieli aż 5 wydań, więc musieli we wrześniu o jeden tydzień przystopować.

krzyhu_2

zamówiłam prenumeratę i w krótkim okresie czasu dostałam 2 przesyłki. teraz muszę zapłacić 90 zł w ciągu 2 tygodni.. Łatwiej było zdobyć 25 zł w ciągu tygodnia, niz mieć co dwa tygodnie 90..