Wie ktoś coś na ten temat? Komus udalo sie dostac nr. 15? Ja bylem w wawie nawet w empiku i nie mieli ;|
ja też nie widziałem nigdzie w kioskach, może zmniejszyli wydanie albo przerwę sobie zrobili ;/
Ja miałem problem już z albumem nr.11, nigdzie nie mogłem go znaleźć. Wygląda na to, że drastycznie zmniejszył się nakład- w każdym kiosku w którym pytałem, dostawałem odpowiedź, że mieli ale tylko jeden egzemplarz i on od razu poszedł do teczki.
Chcąc uniknąć kłopotów w przyszłości, po prostu założyłem sobie taką teczkę w jednym z kiosków i co tydzień idę na luzaczku po odłożony album. Jest jeszcze drugie wyjście - prenumerata.
To ciekawe bo ja dostalem informację , że mają opóżnienie i będzie dopiero 14 września - ale nie chce mi się w to wierzyć , pewnie będzie jutro.
Co do teczki w kiosku, tez taką miałem... poprostu dzisiaj nic nie doszło do Kiosków :( duuupa!!! Zaczynam się tym martwić... już słyszałem że mogą se dać spokój z wydawaniem ale wyparłęm tą myśl szybko... no zobaczymy jak się sytuacja rowinie, ale pocieszony nie jestem :/
Kondorr
Ktoś na tym forum pisał, że dzwonił do wydawnictwa i mu powiedzieli, że kto zamówił prenumeratę 9 sezonów ma jak w banku. Dlatego myślę, że to najkorzystniejsze rozwiązanie, nie trzeba po kioskach latać i szukać, a i kasy się ciut oszczędzi.
Łoszo ma racje, tyle ze ja zamowiłem od 8 numeru 1 sierpnia przez poczte i jeszcze nic niedoszlo do mnnie wiec niezamawiajcie przez poczte pozdro:):):)
Ja zamówiłem przez pocztę od trzeciego numeru jak drugi był jeszcze w kioskach. Pierwszą paczkę otrzymałem 18-ego września...
Ta cała Wasza dyskusja o numerze 15-ym to dla mnie jakaś zupełna abstrakcja! Ja dopiero koszulkę w tym tygodniu otrzymałem... :)
Mam nadzieję , że nie wstrzymali wydawanie Z Archiwum X. Ja zamówiłem prenumeratę, ale gdyby wstrzymanie okazało się prawdą to bym się naprawdę zdenerwował!!
Dwa dni temu wysłałem E-mail do DeAgostini, w którym to zawarłem różne spostrzeżenia mające na celu poprawę wydawanej przez nich serii "Z Archiwum X". Oto odpowiedź:
"Szanowny Panie,
Dziękujemy za cenne sugestie.
Postaramy się aby abonenci "Z Archiwum X" byli zadowoleni z kolekcji.
Serdecznie pozdrawiam,
BOK DeAgostini"
Czyż nie odpisaliby mi, gdyby zamierzali przerwać wydawanie serialu??
Wiadomość która dostałem :
Szanowny Panie,
Kolekcja nie została wstrzymana.
Nr. 15 kolekcji ukaże sie w sprzedaży 14.09.
Jeżeli zamówi Pan prenumerate, oczywiście wszystkie filmy z 9 sezonów
zostana do Pana dostarczone.
Serdecznie pozdrawiam,
BOK DeAgostini
Magdalena Guzik
Są słowni, archiwum jest w kioskach :). Ciekawe czy teraz znów dadzą we wtorek czy w piątek? ;)
potwierdzam... X jest... ehh, było w KIOSKU... juz nie ma... wykupiłem całą jedną sztuke jaka maja co tydziń :D pozdr
Numer 15 i 16 będą w piątek. Kiedy będą kolejne numery deagostini nie ustaliło, albo w piątek albo we wtorek. Informacji podadzą w ciągu najbliższych dni
No mnie by chyba szlag trafił. Jeśli już chcieliby wstrzymywać wydawanie to niech chociaż dociągną do końca trzeciego sezonu.
Nie ... przeszukałem najbliższe kioski, następnie pojechałem do Empiku gdzie uświadomili mnie że jednak X nie było :|
Mam wrażenie ze ten topic będzie najbardziej aktywny do momentu wydania 53DVD... a to jeszcze TAAAAK daleko, i sie robi coraz DAAAAEJ
Widze że to wieeeelki problem zadzwonić do Biura Obsługi Klienta i spytać. Otóż kolejny numer 25 września we wtorek, z kolei numer 17 ukaże się 2 pazdziernika. Amen