PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36607}

Z Archiwum X

The X Files
1993 - 2002
7,9 102 tys. ocen
7,9 10 1 102195
8,2 22 krytyków
Z Archiwum X
powrót do forum serialu Z Archiwum X

Błagam niech mi ktoś powie czy w polsacie był juz puszczany odcinek "Hollywood" z VII serii?

ewik1986

Jako że Polsat leci z odcinkami wg. oryginalnej numeracji odcinek 'Hollywood A.D.'(7x18) zostanie wyemitowany w następnym tygodniu (14.05).

Grifter

Odnośnie pytania o drugi film, które wcześniej zadawałaś polecam następującą stronę.
http://www.xfiles.stopklatka.pl/
Ponadto na tamtym forum też znajdziesz dużo ciekawych na ten temat informacji.

Grifter

Dzięki, już nie mogę się go doczekać! Pozdrawiam wszystkich fanów!

ewik1986

Ja polecę jeszcze ciekawą stronkę, która bedzie informowac o najświeższych doniesieniach na temat drugiej kinówki.
http://www.xfiles2.pl/

ewik1986

właśnie został wyemitowany. świetny odcinek. fox jest najlepszy!!!

ewik1986

heh ale śmieszny ten odcinek:)najfajniejsze to było jak te kości zaczęły biegać po krypcie:)

slodziutka

Fakt, odcinek jest naprawdę rewelacyjny, a Duchovny, który popełnił do tego odcinka scenariusz (nie pierwszy zresztą) i go wyreżyserował, udowodnił, że jest równie dobrym aktorem, jak i narratorem znakomitych historii z pogranicza farsy i pastiszu, który aż wylewa się z tego odcinka. Naprawdę świetny, nie poddający się jednoznacznym klasyfikacjom epizod !!

Grifter

A scena z kiełbasą to już majstersztyk :)

ewik1986

najlepszy byl motyw jak sie kapali w wannach ;) no & potem jak Scully mowi do Muldera "Tea Leoni na Ciebie leci" a Mulder tak zmiesznay (no przestan, przestan" ;d w ogole ten pomyl z tea leoni, zeby ją dać w tym odcinie byl genialny ;)

ewik1986

macie rację, mistrzowstwo, już czekam na kolejny
a mnie sie najbardziej podobała scena w pokoju muldera, w nocy, kiedy Scully powiedziała, że czasami wiara to swego rodzaju szaleństwo. A Mulder z powagą "do mnie pijesz?!" :D

Divian

albo:
-Mulder, musze ci coś wyznać...zakochałam się w Skinnerze.
-Ja też..

:D

ewik1986

albo fajne było jak Scully uczyła Teę(?) Leoni biegać na obcasach:))a to z wanna tez było dobre:)

slodziutka

Jeden z lepszych odcinków całym serialu.

MoszeUsz

I tak nic nie pobije min muldera i scully na początku odcinka ;)