gyd zobaczylem ze polsat puszcza 7sezon premierowy ucieszylem sie ale pochwili skaplem sie cos jest nie tak i milaem racje zapytalemna tym forum i okazalo sie w polsce ostatni sezon byl 8 nie wkurzylo mnie to ze polsat nie puscil 9sezon jak wiedzialem ze archiwu od pocatku chodzil na dwojce jak polsat mogl podac ze puszcza nowe odcinki nie wiem czy polsat wzial pod uwage ze poraz piewszy puscza 7sezon to w premierach nie o to chodzi szkoda ze polsat nie powiedzial tak o 1 seri archiwum xja pisze skarge do polsatu na forum tele tygodnia nie podoba mi sie to
<ironia mode on>
Napisz jeszcze do Prezydenta Kaczyńskiego, do Giertycha, Andrzeja Wajdy i Mela Gibsona, na pewno twoje skargi coś dadzą, na pewno...
<ironia mode off>
wiem ze nie dadza ale niech wiedza ze komus sie nie podoba moze ty lubisz jak cie w konia robia i nic ztym nie robisz to twoja sprawa
Polska język, piękna język...
Na ich miejscu nie przejąłbym się nawet jotę, gdybym dostał napisany twoim stylem mail. Nie przejmuj się, ja tam się nie znam... :)
pisalem szybko na kompie dlaetego moze jest pare bledow a podrugie bym pisal listownie i wysylal w bialej kopercie