PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745588}

Z archiwum X

The X Files
2016 - 2018
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 13841
5,2 5 krytyków
Z archiwum X
powrót do forum serialu Z archiwum X

Gdy zacząłem oglądać Archiwum X byłem dzieckiem i chyba do końca nie wszystko rozumiałem w tym serialu . Szczególnie odcinki poruszające tematy rządowe .Ale serial to też zagadki paranormalne i chyba dla nich szczególnie oglądałem ten serial po kryjomu by rodzicie nie przyłapali .Czy powrót serialu jest udany? .Odpowiem sobie sam że tak znowu serial chce odkryć największe tajemnie amerykańskiego rządu .mamy typowe odcinki dla tego serialu czyli jak to mówi Ferdek Kiepski są rzeczy którym nawet się fizjologom nie śniły i odcinek na luzie czyli coś do pośmiania .Do tego rozbierająca się prawie Gillian Anderson jak zobaczyłem tą scenę to przez chwile byłem w zaskoczeniu . Mamy też naćpanego i tańczącego Davida Duchownego . Przyznam się strzeże nie lubię do końca powrotów seriali ,albo nie wypalą i się skończą za nim się na dobre rozkręcą i co chyba gorsza gdy serial przypadnie ci do gustu ,ale tam na zachodzie podejmą inną decyzję . Na szczęście tu może być inaczej i przyjemnością będę oczekiwał kolejnego sezonu 7/10