PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745588}

Z archiwum X

The X Files
2016 - 2018
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 13806
5,2 5 krytyków
Z archiwum X
powrót do forum serialu Z archiwum X

I co teraz ?

ocenił(a) serial na 9

Sezon się skończył ... Nie wiadomo kiedy następny i czy w ogóle powstanie ...
I co teraz ... oto jest pytanie ...

ocenił(a) serial na 7
snajper12331

Po takim cliffhangerze myślę, że prędzej czy później nakręcą sezon 11. Oby tylko nie zrobili go z tymi młodszymi klonami, którzy będą np. "poszukiwać Scully i Muldera, którzy poszukują Williama", a ci odnajdą się w ostatnich odcinkach sezonu (casus Duchovnego z sezonów 8 i 9). To prawdopodobna wersja, na pewno DD i GA łatwiej zgodziliby się na "gościnne występy" niż pełny sezon.

ocenił(a) serial na 9
agola

Ostatnie czytałem , że reżyser powiedział , że chce nakręcić następny sezon . Co potwierdził Duchovny potwierdziła Anderson ... do tego oboje aktorów wyraziło swoją chęć udziału w następnych sezonach . Ale jest jedno ale ... " sezon ten na pewno nie powstanie w najbliższym czasie " - słowa reżysera . Ktoś tam jeszcze oszacował , że możliwe jest to , że nakręcą go nawet dopiero w 2025 roku :P ( Sorki za błędy jeśli jakieś są ) .

ocenił(a) serial na 9
snajper12331

Wtedy Mulder będzie miał 70 lat ;)

LoveKills

Cha cha! Lepiej predzej, bo chcę się dowiedzieć przed smiercią jak to sie wszystko zakończy;D Ale chyba można się przygotowac na kontynuację w postaci filmu kinowego za jakieś 2 lata.

ocenił(a) serial na 9
exley

też tak myślę. Sami aktorzy wypowiadają sie, że zbytnio na serial nie mają czasu.