PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745588}

Z archiwum X

The X Files
2016 - 2018
7,0 14 tys. ocen
7,0 10 1 13783
4,7 3 krytyków
Z archiwum X
powrót do forum serialu Z archiwum X

Nalezę do starych fanów serialu. Kiedy zaczynałam oglądać Archiwum miałam jakieś mało co naście lat. I po latach, nawet ostatni film "I want to believe" wzbudził we mnie więcej emocji niż dziesiątka. Tak, może jest to wariacja na temat (jak już wcześniej to gdzieś zauważyłam)- ale nie do końca sensowna, z wyjątkiem odcinka 3. Mulder jeszcze się rozkręcił i naprawdę jest Mulderem, natomiast Scully została chyba podmieniona przez kosmitów (??!!). Co się porobiło z tą Anderson? Hannibal jej zaszkodził? A 5 odcinek był.... jak bonie dydy najbardziej absurdalny ze wszystkich odcinków z całego Archiwum X! Czegoś tak głupiego jeszcze nie widziałam w tym serialu. Nawet te najgorsze odcinki "mitologiczne" na jego tle wypadają zupełnie sensownie. Ten odcinek to jak by zmieszanie ze sobą i ugotowanie różnych rodzajów makaronu. Pomysł ciekawy, ale podana na talerzu całość- nie za bardzo- bo każdy makaron jest przeznaczony dla innej potrawy i gotowany w różnym czasie. Bo jak można jeść, dajmy na to, spaghetti z rozgotowanych muszelek i rurek, a na dnie talerza znaleźć jedynie dwie nitki al dente na krzyż?? :P

exley

Scully rzeczywiście została podmieniona prze kosmitów i ich chirurgów plastycznych, patrząc na jej nieruchome od botoksu czoło

kochamczeresnie

Nie mogłam oderwać oczu od Anderson w przeszłości. Jej twarz wyrażała tyle emocji w jednej chwili. Teraz jest jak starozytne greckie maski. Jedna do tego samego uśmiechu, druga do tego samego smutku, trzecia do tej samej złości, czwarta do tego samego zdziwienia:(

ocenił(a) serial na 9
exley

to podobno od peruki, którą nosi na planie. tak naprawdę wygląda teraz Gilllian http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/2015/12/22/gillian-anderson.jp g

LoveKills

Peruki?? Serio to jest peruka? I dlaczego? Przecież jest jej w niej okropnie. Najgorsza fryzura jaką Scully kiedykolwiek miała....

ocenił(a) serial na 9
exley

http://naekranie.pl/aktualnosci/z-archiwum-x-dlaczego-gillian-anderson-nosi-peru ke