PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603869}

Z kopyta

Kickin' It
2011 - 2015
6,4 2,5 tys. ocen
6,4 10 1 2486
Z kopyta
powrót do forum serialu Z kopyta

Jack and Kim

ocenił(a) serial na 6

Jako, że jeżeli dobrze patrzyłam, nikt nie dodał tego tematu, to ja dodaję.

Co sądzicie o tym niby związku KICK'a?

Nie wiem, ile osób jest po obejrzeniu "Karate Games", ale moim zdaniem mogło być coś
więcej.
No, ale cóż.

Cholerny reżyser.

Czy chcecie by w trzecim sezonie jeszcze bardziej rozwinięto wątek Jack'a i Kim?
Chcecie, by się pocałowali?
Czekam na opinie :)

ocenił(a) serial na 8
miachar

Hej,

Nie widziałem jeszcze wspomnianego przez ciebie odcinka, jestem niestety do tyłu bo oglądam ostatnio na Disney xD z kopyta, więc oryginalnych nie widziałem... O ile trzeci sezon ma być to oczywiście jestem na tak :) Chętnie bym zobaczył związek Kim i Jacka od początku było widać że coś między nimi iskrzy. Ale moim zdaniem za mało jest scen dotyczących związków miłosnych bohaterów w serialach Disneya, nie mówię tylko tu o serialu "Z kopyta" ale też o innych... Musimy to jakoś przeżyć, jednak ten serial jest kierowany do młodszych widzów, dlatego też reżyserzy nie bardzo się palą do jakiś większych romansów między bohaterami :)

Pozdrawiam
Marcin

użytkownik usunięty
aksus

Będzie 3 sezon. Oficjalne oświadczenie zostało wydane 5 listopada. W styczniu 2013 ma ruszyć produkcja nowego sezonu, a premiera w USA jest przewidziana na przełom wiosny i lata. U nas będzie pewnie dopiero po wakacjach. ;)

ocenił(a) serial na 6

Wiem o tym. Ale nie za bardzo mam potrzebą oglądać 3 sezon, skoro pod koniec 2 tyle się już wydarzyło.
Nie wiem, czy widziałeś/aś (nie wiem, jakiej jesteś płci) przedostatni odcinek "Kickin' It On Our Own".

Jak dla mnie po tym odcinku kolejnych może już nie być ;)

użytkownik usunięty
miachar

Nie, nie widziałem, wolę obejrzeć w polskiej telewizji z dubbingiem. ;)

ocenił(a) serial na 6

A ja się właśnie boję, że nasz dubbing zepsuje ostatnie odcinki 2 sezonu.

użytkownik usunięty
miachar

Zobaczymy. ;)