PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603869}

Z kopyta

Kickin' It
2011 - 2015
6,4 2,5 tys. ocen
6,4 10 1 2486
Z kopyta
powrót do forum serialu Z kopyta

Kickin' It On Our Own.

użytkownik usunięty

Ogólnie serial lubię, no ale ten odcinek uważam za najgorszy z całego sezonu. Powody:
1. Joan i jej sztuczne włosy z tyłu na nogach.
2. Wszyscy ciągle okłamują wujka Blake'a.
3. Przebrana Joan udaje jakąś sekretarkę.
4. Joan temperuje długopis.
5. Od kiedy Rudy ma OGON?!
6. Jakiś facet chce zbudować fabrykę świeczek dla dzieci, a później chce być... motocyklistą?
7. To co pisałem wcześniej: Eddie ma pomarańczowy pas, a Jerry i Milton żółte. Skoro Eddie już ma ten pomarańczowy, to Milton powinien mieć zie-lony, a Jerry co najmniej niebieski.
8. Kwadratowa trampolina długa i szeroka na kilkanaście centymetrów.
9. Bobby Wasabi sprzedaje dojo Ty'owi.
10. Rudy-Judy. O co chodziło?
11. BŁĄD: Joan mówi, że narysowała strażaka, ale wyraźnie było widać, że coś pisze.
12. Ty każe trzymać Eddiemu, Jackowi, Jerry'emu, Kim i Miltonowi cegły stojąc na jednej nodze na jakimś kamieniu.
13. Ty każe robić im przysiady aż zwymiotują.
14. Ty robi z Jerry'ego manekina do ćwiczeń.
15. Ty przezywa Eddiego i Miltona,a później każe im walczyć o prawo do skorzystania z toalety.
16. Ty zabiera Jackowi i Kim czarne pasy i każe im zacząć od białych. To ma być żart?! Eddie jest według niego najlepszy z całej piątki?!
17. Rudy gada z jakimś niewidzialnym Benny'm, który gada jak komputer.
18. Jakiś chłopak siedzący z Jackiem u Phila, chyba Randy, ma głos 40-latka.
19. Przed restauracją Phila grasuje złodziej i nikt sobie nic z tego nie robi.
20. Dziadek bijący nastolatka.
21. Jerry robi za woźnego i nie chodzi do szkoły.
22. Jerry liże kostkę toaletową.
23. Eddie ćwiczy taniec z psem.
24. Eddie, Jerry, Kim i Milton wykręcają się, żeby tylko nie przyjść na kolację z Rudym, ale i tak przychodzą.
25. Jack rozmawia sobie z Eddie'm, a tu nagle przychodzi Frank i bez żadnego powodu bije Jacka.
26. Kim ma chłopaka. Nie Jacka. Poza tym ma on imię jak chleb, Bread.
27. Ty i Rudy rozmawiają o kolekcjach talerzy z prezydentami.
28. Dubbing Ryana - głos 40-latka.
29. Ty zamiast uczciwie walczyć z Rudym, tak jak wcześniej ustalali, zastępuje siebie jakimś siłaczem.
30. Siłacz próbuje zabić Rudy'ego.
31. Trzykrotne zatrzymanie czasu podczas walki Rudy'ego.
32. Ty wyzywa tego siłacza od głupiego frajera, itp.
33. Ciotka Jillian drze się i rozkazuje wszystkim.
34. Joan na randce z wujkiem Blakiem.
35. Joan mówi, że ma na imię Joe.
36. O co chodziło z tym zdjęciem bobasa na końcu?
Wiem, że może za bardzo się czepiam, ale niektóre podpunkty, głównie te dotyczące Ty'a i Franka, są napisane naprawdę nie bez powodu. Mam na-dzieję, że w trzecim sezonie będzie lepiej.

ocenił(a) serial na 6

Może to i nie był najlepszy pomysł na odcinek kończący sezon, ale chyba warto zwrócić uwagę na to, pokazano w nim to, czego chcieli fani KICK'a.
Jack wreszcie zaprosił Kim na randkę i to jest wstęp do pierwszego odcinka 3 sezonu.

użytkownik usunięty
miachar

No i to był chyba jedyny plus tego odcinka, że Jack wreszcie zaprosił Kim.
Ale ten odcinek nie jest ostatnim. Po nim są jeszcze dwa: ,,Wazombie Warriors" (23) i ,,A Slip Down Memory Lane" (24), które były emitowane kilka miesięcy wcześniej.

ocenił(a) serial na 6

Żadne z wymienionych przez Ciebie odcinków nie nawiązują do randki KICK"a, wzmianka o niej pojawia się dopiero w "Spyfall".

użytkownik usunięty
miachar

Wiem, wiem, bo ten dwuczęściowy został wyemitowany dopiero jako ostatni, więc większość osób uważa, jest on naprawdę ostatni, ale to nieprawda. Na dole tej strony masz listę odcinków: http://dubbingpedia.pl/wiki/Z_kopyta A, no i jeszcze zapomniałem o ,,Karate Games", który jest odcinkiem 22. Jeśli chodzi o ,,Spyfall", to już nie mogę się doczekać, aż zobaczymy go w Polsce. W USA miał premierę 1 kwietnia, ale u nas ma być podobno dopiero we wrześniu. 5 miesięcy spóźnienia, no ale cóż, nic na to nie poradzimy...

ocenił(a) serial na 6

Już go widziałam, tak jak kolejne 7 odcinków.
Trochę lepsze od 2 sezonu, ale nie mam już ochoty oglądać.

użytkownik usunięty
miachar

Ja cierpliwie poczekam do września. ;)