PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603869}

Z kopyta

Kickin' It
2011 - 2015
6,4 2,5 tys. ocen
6,4 10 1 2486
Z kopyta
powrót do forum serialu Z kopyta

Kolejny nędzny, głupawy sitcom. Tytuł polski jednak bardzo pasuje, ponieważ ten serial trzeba z kopyta wykopać z TV. Kolejny raz zostaje nam narzucone to, co śmieszne! Nie dajmy sobą manipulować!

użytkownik usunięty
AdiXXX

popieram cie

AdiXXX

Pełna zgoda. Durny serial.

marina1318

A dla mnie a seriale z Disney ogladalem tylko Nie ma to jak statek i Nie ma to jak hotel czaseem Hanna ale ten serial tez lubie jest zabawny i koles co gra Jack jest sympatyczny to tego fajne jak taki serial sceny karaty ciekawe czy bedzie drugi sezon a w jednym odcinku jest slowo o Polsce .

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

oooo wiem o jaki odcinek ci chodzi.ten z tym tańcem co Kim się odwaliła na próbę jak stróż w boże ciało i do Miltona z tekstem że tancerze tak się ubierają,a on do niej,cytuję:"chyba w latach 80 w Polsce".a 2sezon od 9 września.

inevitable1232

Ciekawe czemu inm do głowy przyszedl tekst o Polsce raczej slowo Polska ?

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

nie cb jednego to interesuje

użytkownik usunięty
kinoman1985

jeżeli mówili to też w oryginalnej wersji językowej ( słowo Polska ) to nie wiem

jeśli tylko w wersji z Polskim dubingiem to wiadomo że to sprawka kolesia od podkładania głosu

Buj sie paniusiu

użytkownik usunięty
Con_Yee

napisałem tylko o dubingu więc o co strzelasz fochy ?? (bój piszemy przez "ó")

ocenił(a) serial na 8
AdiXXX

Bez przesady nie jest aż tak źle. Nie mówię że ten serial jest super wybitny, ale spójrzmy prawdzie w oczy- który serial z kanonu Disney Channel/XD taki jest? Szczególnie że Disney XD jest dla dzieciaków w przedziale wiekowym od 7-14 lat... Wielu dzieciakom w tym wieku takie seriale się podobają... I myślę że nie można traktować "Z kopyta" czy innych tego typu sitcomów jak seriale komediowe np. z Comedy Central. Przede wszystkim są skierowane do innych grup wiekowych... Uważam że "Z kopyta" nie jest takie złe, ale bez szału...

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

A mi się ten serial podoba.Moim zdaniem dużo lepszy niż Hannah Montana.

ocenił(a) serial na 8
kevinek

Jasne że dużo lepszy... :) Mnie też się całkiem podoba. Są odcinki które wprost uwielbiam. Kiedyś uważałam że Mr Young jest lepszy, ale ostatnio doszłam do wniosku że gdyby nie Slab, to ten serial byłby wielkim niewypałem. Humor jest denny, natomiast "Z kopyta" jest jednym z lepszych na DXD.

ocenił(a) serial na 1
AdiXXX

Zgadzam się z założycielem tematu. Jak zobaczyłem przypadkiem któryś z odcinków w TV, to dawno nie byłem tak bardzo zażenowany jakimś serialem. Scenariusz mógłby się spodobać tylko najbardziej bezmyślnemu gimbusowi, humor jest tak suchy, że nawet Strassburger opowiada lepsze żarty, z kolei postacie inteligentne niczym pół cegły. Takich seriali chciałbym jak najmniej w publicznej telewizji.

kryst007

ja tam go lubiłem, ale przestałem od 4 sezonu.

AdiXXX

TAK !!!! USUNĄĆ I WYKOPAĆ Z NORISSOBROTU

gobo33

mój drogi, jakbyś choć trochę poczytał, albo w ogóle zerknął np: na wikipedię, wiedziałbyś że serial się już skończył...

Rrouge

nareszcie

gobo33

cóż, ja go akurat lubiłem ale to dlatego że ogólnie lubię sitcomy, no ale rozumiem, każdy ma własny gust, i każdy może nie lubić i lubić to co chce.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Szkoda :(

AdiXXX

Twoja wypowiedz jest nędzna jeśli kolejny raz coś takiego napiszesz to cie połamie.
Ze mną niema żartów.
Bojisz Sie Już, Biedactwo

użytkownik usunięty
Con_Yee

z tego co widzę użytkowniczka AdiXXX już nie korzysta z FILMWEBA od jakiś 3 lat więc niestety raczej się z nią nie pokłócisz

Con_Yee

hahahaha, strach się bać xD