PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496783}

Za wszelką cenę

Make It or Break It
2009 - 2012
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2114
Za wszelką cenę
powrót do forum serialu Za wszelką cenę

Jak wyżej.

MOŻLIWY SPOILER
.
.
.
Czy Waszym zdaniem dobrze zakończyli tę historię. Ja czuję niedosyt. Mogli zrobić kilka scen
w niedalekiej przyszłości po lub w trakcie olimpiady. Poza tym nie lubię happy endów i
miałem nadzieję, że jednak nie wszystkie pojadą do Londynu.

Piotrek099

ja teraz oglądam czwarty sezon na axn spin. czy chodzi Tobie o zakończenie sezonu czwartego czy trzeciego?

ocenił(a) serial na 8
elizabeth_otto

Serial ma tylko 3 sezony, ale możliwe, że u nas jakoś inaczej to numerują, bo stacja ABC Family, która emitowała go w Stanach wypuszczała zawsze po połowie sezonu, więc Ty pewnie oglądasz teraz drugą połowę drugiego sezonu. Trzeci sezon ma już tylko 8 odcinków. Więc przekładając to na Twoją numerację, chodzi mi o zakończenie 5 sezonu :)

Nie wiem czy zbytnio nie namieszałem w tej wypowiedzi :)

Piotrek099

no dobra mniejsza o numeracje :) ale czy chodzi Tobie o odcinki w których dziewczyny jadą ćwiczyć przed olimpiadą do klubu olimpijskiego i Lauren ma problemy zdrowotne? ciekawi mnie czy o to chodzi bo jeśli zakończenie jest otwarte bo twórcy liczyli na dokręcenie serialu do końca to kiepsko:/

ocenił(a) serial na 8
elizabeth_otto

tak właśnie o te odcinki mi chodzi :)

jeśli chodzi o zakończenie to jest sensowne i wszystkie wątki zastały zamknięte, ale ma się wrażenie, że mogliby pokazać co będzie dalej z dziewczynami, nie chcę spoilerować, skoro jeszcze nie widziałaś :)

jeśli masz ochotę możesz zajrzeć też na mojego bloga i przeczytać o moich wrażeniach po serialu, ale tam mogę zdradzać informacje dot. zakończenia:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/sentymentalnym-okiem-cz-7-make -it-or.html

elizabeth_otto

Nie ma 4 sezonu

Piotrek099

już skończyłam serial i jestem rozczarowana zakończeniem. myślałam, że jednak pojawi się chociaż w ostatnim odcinku Emily, po za tym szkoda, że nie pokazali dziewczyn jak poradziły sobie chociaż na olimpiadzie (ok chociaż mogli je pokazać jak wracają z olimpiady czy co kolwiek) czuję się trochę oszukana, że tak zakończyli... choć trochę przesłodzili końcówkę kylie crus (bo na pewno by nie pojechała i została by wykluczona z olimpiady) i lauren również związek by nie pozwolił wystąpić

ocenił(a) serial na 8
elizabeth_otto

No masz rację jeśli chodzi przesłodzenie. Też nie lubię, gdy wszystko szczęśliwie się kończy. Jednak prawie do samego końca nie wiedzieli czy dostaną zamówienie dodatkowych odcinków, wiec może dlatego też tak skończyli i mieli jednak nadzieję, że będą mogli pokazać olimpiadę. Jeśli chodzi o Emily, to ja jakoś szczególnie nie odczułem jej braku, bo nigdy za nią nie przepadałem. A co do pokazania scen po lub w trakcie olimpiady, no to liczyłem na to, że dowiem się która z nich zgarnie olimpijski medal.

ocenił(a) serial na 8
Piotrek099

Czy możeci mi choc prywattnie napisac kilka wyjasniajacych watkow nie mam jak obejrzec ostatnich odcinkow.. czyt sezony osstatniego i 2 ostatnich sezonu 2 co sie dzieje czy ojciec Lauren poslubił summer? i co takiego zrobiły Kylie i Lauren ze mogly nie pojechac?? No i czy cokolwiek jeszcze mowiono o Emili ( nienawidze jej postaci:)

ocenił(a) serial na 10
Piotrek099

Też spodziewałem się, że nie wszystkie pojadą. Szczególnie Lauren, bo po tych wszystkich akcjach i intrygach to powinna ostatecznie nie jechać.

Szkoda, że ABC nie pomyślała o tym żeby nakręcić pełnometrażowy film o występie w Londynie. Byłby fajnym spinoffem. Bo jednak trochę pozostaje niedosyt po finale.

Piotrek099

Gdzie znajdę serial po polsku online?