PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496783}

Za wszelką cenę

Make It or Break It
2009 - 2012
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2115
Za wszelką cenę
powrót do forum serialu Za wszelką cenę

Emily jest w ciąży - no cóż, musieli jakoś dostosować się do stanu Chelsea Hobbs.
I odbędzie się jakiś pogrzeb - to jest najgorsze, niektórzy spekulują, że to właśnie Emily popełni samobójstwo, gdy się dowie, iż jej marzenia legły w gruzach. Mam nadzieję, iż zginie/umrze jakaś mniej znacząca postać.

Melissa

nie wydaje mi się żeby uśmiercili Emily. Jeśli o pogrzeb chodzi, to (spoilery) w sieci są informacje, że chodzi o Meave. ona ponoć razem z Kaylie jest na odwyku.

ocenił(a) serial na 8
theprincepolo

a gdzie widziałyście zwiastuny tych odcinków ? ;>

ocenił(a) serial na 8
xxelka

okej - już znalazłam xD

xxelka

ja mam nadzieję że od 3 sezonu pojawi się spowrotem emily bo bez niej ten serial jest do bani a jeśli się nie pojawi to ja ten serial przestaje oglądać i jeszcze jedno wnerwia mnie że zawsze w serialach jest tak że biedni bohaterowie muszą tak kończyć jak emily ja osobiście bym wolał żeby wpadła lauren to może wtedy by nie była taka jędzowata jak dotychczas i jeszcze 2 rzeczy rzycze emily żeby na olimpiadzie w londynie zdobyła złoto zarówno indywidualnie jak też w drużynie bo zasługuje na to naprawdę

wyspiarz_filmweb

Właśnie też mnie to dziwi. Emily ma zawsze pod górkę - brak pieniędzy, przymus pracy przy jednoczesnym jej zakazie, chory brat, problemy z prawem, Lauren, ciąża i jeszcze niewierny Damon. A taka Lauren albo Kaylie?

Melissa

odnośnie napisów do tego serialu to ja znalazłem łącznie do 11 odcinka 2 sezonu bodajże i jeśli ktoś chce linki skąd można wziąść to podaje swoje gg:
5694149
tylko wyraźnie czytajcie mój opis na gg bo teraz bardzo rzadko jestem na gg a lonków tutaj nie mogę wstawić w komentarzu bo próbowałem poprzednim razem i nic z tego nie wyszło

wyspiarz_filmweb

Chelsea Hobbs potwierdziła, że nie pojawi się w nowym sezonie. Szczerze mówiąc to Emily strasznie mnie irytowała od odcinku 11, drugiego sezonu. Twórcy przekombinowali jej wątek, mogli w inny sposób poradzić sobie z ciążą aktorki zamiast robić to samo z postacią. Totalny bezsens, bo pomimo, że od początku serialu nie przepadałem za Emily, to pierwsze 10 odcinków drugiego sezonu zaczynały mnie do niej przekonywać.

@Melissa - faktem jest, że Lauren jest niesamowitą su*ą i powinna dostać za swoje (pomimo tego, że jest to moja ulubiona postać). Uważam jednak, że choroba Kaylie była znacznie gorsza od problemów Emily. Kaylie czuła presję aby być najlepszą jako, że była Mistrzynią Kraju, poza tym usłyszała od Ellen Beals, że powinna zrzucić trochę wagi, następnie od Sashy, że nie będzie wstanie wykonać pewnego elementu ze względu właśnie ze względu na swoją wagę, to wszystko miało wpływ na to jak skończyła. Początkowo było mi żal Emily, pomimo tego, że sam zadzwoniłbym na pogotowie, mogę zrozumieć dlaczego ukradła te leki, jednak nic nie tłumaczy tego, dlaczego uprawiała seks z Damonem. Ok - kochała go, ale czy naprawdę była na tyle głupia, żeby nie użyć zabezpieczenia? To była wyłącznie jej wina, że zaszła w ciążę. Zauważ też, że MOGŁABY nie pracować w Pizza Shack i mieć więcej pieniędzy, gdyby tylko zwróciła się do NGO z prośbą o więcej środków, ponieważ obecny stan finansowy wciąż nie wystarcza na podstawowe potrzeby. Jeżeli nie uzyskałaby dodatkowej pomocy, mógłbym zrozumieć dlaczego pracuje. Jest ona też egoistką, bo za każdym razem obwinia każdego dookoła za to co się dzieje (np po tym jak ukradła leki obwiniała swoją matkę). Emily nie potrafi skupić się wyłącznie na gimnastyce. Gdyby to robiła, zasługiwałaby na sukces.