Strasznie wkurzająca postać, takich osóbek jest pełno wszędzie, myślicie że w realu to się da tak wpłynąć żeby taka osoba się poprawiła? a z drugiej strony Payson Keeler normalnie twardzielka i utalentowana, fajna postać i do tego spoko dla innych, szkoda że nie kręcą dalej. Pozostałe to takie tło ta Kmetko to strasznie niezdecydowana, też wkurzająca momentami.
ta dokładnie okropna ,ale jakby spojrzec to takich osób w naszym normalnym świecie jest coraz więcej - wszystko tylko w pogoni za pieniędzmi i sławą , a inne wartości są niczym ....Lauren nie ma matki ,jest narkomanka wiec jaki tu wzór do naśladowania a ojciec nie lepszy .Ona mu cós powie on już to robi -tato kup mi to ,załatw tamto ....w ten sposób nauczył ją ,że może rzadzić ludzmi , ale chyba ty tez musisz przyznać że Cassie Scerbo to świetna aktorka ,uwilbiam ją ..... gra niesamowicie ,no perfect ,taka zołza . Ma talent do takich ról i za to dla niej duży plus ... A co do serialu to jest boski .... jestem dopiero na 2 sezonie ale juz wiele razy poleciały mi łzy .... to jest cos prawdziwego a nie jakieś polskie seriale o zdradach i ble ble.....
:D
:* :*
Zgadzam się. Lauren jest momentami strasznie irytująca. To w jaki sposób dąży do swojego celu i przy okazji niszczy życie innym (chociażby wysłanie zdjęcia Payson która pocałowała Sashe) jest okropne. Ale można też zauważyć, że Lauren przejawia jakieś oznaki dobroci. Widać, że ta wredność jest przejawem, że nie panuje nad sobą, ale potem w głębi serca tego żałuje. No i nie jest jej łatwo. Lauren marzy o tym, żeby jej mama była przy niej chociaż to jest niemożliwe.