PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496783}

Za wszelką cenę

Make It or Break It
2009 - 2012
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2115
Za wszelką cenę
powrót do forum serialu Za wszelką cenę

Dużo szumu o nic.

Obejrzałam sobie dzisiaj jeden odcinek. To co one tam pokazują ma niewiele wspólnego z gimnastyką sportową i artystyczna, którą widziałam w telewizji podczas igrzysk olimpijskich. Co wspólnego z gimnastyką sportową/artystyczną ma trzęsienie biustem jak w orientalnym tańcu?

I te zryte, pierdastyczne teksty w stylu "Jak mam ci wyznać swą miłość?" bla bla bla...............Żenada.

To tandeta. Serial o cheerlederkach osadzony w świecie gimnastyczek.

Co wy w tym badziewiu widzicie? Chyba wiem.....Walka o marzenia, chora rywalizacja, przystojniacy i żałosne, przesłodzone teksty o nastoletniej miłości.

Jak widać nastolatki uwielbiają oglądać byle co.

ocenił(a) serial na 6
christinearron

To twoje zdanie, nie podoba się to zajmij dupę czymś innym. Każdy jest inny i każdemu podoba się innemu. Swoje zdanie zachowaj dla siebie.

ocenił(a) serial na 4
wonderful348

Od tego jest forum dyskusyjne, żeby wyrażać swoje zdanie na temat serialu....pozytywne lub negatywne. A jeśli ci się to nie podoba to, nie zawracaj głowy normalnym ludziom takimi dennymi komentami i spadaj na jakiegoś bloga dla fanek tego serialu. Tam uświadczysz wyłącznie komentarzy w których wszyscy spuszczają się nad "Za wszelką cenę".

christinearron

A online gdzie to oglądałaś?