PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 87019
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Dzisiaj tak sobie myślałem i odkryłem coś ciekawego. Nie jest to jakieś niesamowite, ale może ktoś nie zauważył. Pamiętacie, jak w odcinku Breaking Bad o tytule "Better Call Saul" Walt i Jesse zamaskowani porywają Saula, a ten krzyczy "To nie ja, to był Ignacio". Wygląda na to, że dowiemy się, o co w tym chodziło, bo przecież zdrobnienie imienia Ignacio to Nacho, a dokładnie tak na imię ma jeden z nowych bohaterów BTC. :P

Jigsaw11

Niezłe spostrzeżenie!

ocenił(a) serial na 10
Jigsaw11

Jak Gilligan powiedział w jednym z wywiadów do BB nic ze skryptu nie zostaje zapomniane i może zostać wykorzystane w dalszych odcinkach. Podejrzewam, że będzie sporo takich sytuacji. Pewnie będzie też coś o tym jak przyłapał żonę na zdradzie, coś o Vamanos Pest i tym podobne

ocenił(a) serial na 10
Jigsaw11

Gratuluje pamięci. Nacho zapowiada się na ciekawą postać. Odróżnia się nieco od swoich matołkowatych wspólników. Już po kilku sekundach od pojawienia się na ekranie serce zabiło mi szybciej - toż to Vaas! Czarny charakter z Far Cry 3. Jak widać Michael Mando użyczył mu nie tylko głosu, ale także wygląd oraz gestykulacje.

ocenił(a) serial na 10
Jigsaw11

Zazdroszczę pamięci. Super!

ocenił(a) serial na 8
Jigsaw11

Jaka pamięć :o Ale super, coraz bardziej zaczyna podobać mi się ten serial ;)