Dzisiaj tak sobie myślałem i odkryłem coś ciekawego. Nie jest to jakieś niesamowite, ale może ktoś nie zauważył. Pamiętacie, jak w odcinku Breaking Bad o tytule "Better Call Saul" Walt i Jesse zamaskowani porywają Saula, a ten krzyczy "To nie ja, to był Ignacio". Wygląda na to, że dowiemy się, o co w tym chodziło, bo przecież zdrobnienie imienia Ignacio to Nacho, a dokładnie tak na imię ma jeden z nowych bohaterów BTC. :P
Jak Gilligan powiedział w jednym z wywiadów do BB nic ze skryptu nie zostaje zapomniane i może zostać wykorzystane w dalszych odcinkach. Podejrzewam, że będzie sporo takich sytuacji. Pewnie będzie też coś o tym jak przyłapał żonę na zdradzie, coś o Vamanos Pest i tym podobne
Gratuluje pamięci. Nacho zapowiada się na ciekawą postać. Odróżnia się nieco od swoich matołkowatych wspólników. Już po kilku sekundach od pojawienia się na ekranie serce zabiło mi szybciej - toż to Vaas! Czarny charakter z Far Cry 3. Jak widać Michael Mando użyczył mu nie tylko głosu, ale także wygląd oraz gestykulacje.