PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 88 tys. ocen
8,4 10 1 87556
8,6 34 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Nie wiem czym się zachwycacie. Serial jest słaby, nudny, kiepska akcja, słabe teksty. Nie polecam

krytyczny21gh

polecam, sa morderstwa, sa zagadki, troche sci-fi (jesli pewna czesc fabuly pojdzie w ta strone) detektyw z Londynu badajacy sprawe, mala spolecznosc 713 mieszkancow miasta Fortitude. warto !

Marek84

Powinni ruszyć z konkretną akcją. Ile można ględzić o dupie maryni.

ocenił(a) serial na 8
KrytykFilmowy_2

BB też się długo rozwijało i miało kiepski odcinki, jak fly. Dojdzie akcja. Dojdzie fabuła. Spokojnie.

ocenił(a) serial na 7
kelsss

Kłamałeś.

ocenił(a) serial na 10
celebes

nie kłamał

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

Aha. Bo ja jestem na 5 sezonie i ciagle czekam az sie rozkreci.

ocenił(a) serial na 1
Marek84

Dokładnie niewiem skąd te zachwyty.
Ten serial jest nudny i zupełnie nierealistyczny.
Pomimo że oceniłem BB na 10 i prawnik Saul jest jednym z moich ulubionych charakterów filmowych to Better call Saul to nudne pierdoły.

ocenił(a) serial na 4
Marek84

Po pierwszych 3 odcinkach - 3/10 to moja opinia, może zbyt wczesna ale jak pierwsze 3-5 odcinków mnie nie zaciekawi choćby odrobinę - serial spisuję na straty. Nie mam specjalnego gustu, już szybciej mi do "bezguścia". Zobaczyłem tutaj średnią ocenę ponad 8 - pomyślałem, HIT. Dawno się tak nie zawiodłem, zaraz mnie tu pewnie zlinczują ale Gra o Tron też tyłka nie urywa, prócz oczywiście lokacji czy kostiumów, doceniam też miliony $ włożone w produkcję ale dla mnie w porywach 7/10. Dla jasności, nikogo nie obrażam tylko grzecznie wyraziłem swoją opinię, do której mam prawo. Pozdrawiam.