Chyba ci się seriale pomyliły.
Głównym bohaterem jest akurat Kubuś Puchatek, aczkolwiek Myszka Miki ma się przewijać w serialu od trzeciego jako boss jakiejś tam mafii i ma podobno porwać prosiaczka wykorzystując go jako swojego seksualnego niewolnika.
Przecieki mówią ze Kubuś Puchatek będzie próbował odbić prosiaczka ( w sumie tego można było się domyślić, jakoś fabuła musi się w końcu rozkręcić)- no i tu pojawi się nawiązanie do Breaking Bad, bo Saul Goodman będzie chciał pomóc Puchatkowi zniszczyć Myszkę Miki i uwolnić prosiaczka tańczącego na rurze i zostaną partnerami. Stąd też tytuł ,,Better Call Saul'' bo Saul będzie odgrywał w tym serialu o Kubusiu znaczącą rolę. Podobno Kaczor Donald też ma niezłą jatkę zrobić z minigunem w piątym odcinku i wymordować połowę obsady tego serialu, będzie ostro... prawie jak w Grze o Tron <nie pytajcie skąd o tym wiem>
No fakt. Miki to dopiero następny spin off – człowiek już głupieje od ilości seriali. Podobno ważny też będzie wątek z kangurzycą – ma coś kręcić z myjnią samochodową - kangurzątko zatrudnione na czarno czy coś w ten sens. Chodzą też słuchy, że w 4 sezonie do ekipy dołączy smerf wąchacz z krystalicznie niebieskim nosem (97% niebieskości). Będzie on miał super nadwrażliwość na gaz. Trzeba się będzie odgazowywać przed każdym spotkaniem. No ale to oczywiście tylko przecieki. Aleee będzie się działo to pewne :)
raczej normalni... pierwsze dwie osoby, oprocz moich znajomych, ktore maja wyj3bane w neta i lubia konstruktywne pierolenie, tak trzymac
Też o tym czytałem. Chociaż mnie najbardziej interesuje wątek Krzysia, niby z Puchatkiem są przyjaciółmi, ale podobno ten ma go zdradzić i zacząć gotować metę z Jessim Pinkmanem <to też nawiązanie do BB, w końcu Aaron Paul chciał znowu zagrać tą rolę>, Puchatek pewnie będzie zazdrosny.... przypuszczam ze mogą z tego wyniknąć nie lada problemy :D
Powiedźmy sobie szczerze – Krzyś od zawsze wygląda nawąchany, więc odejście Puchatka obejdzie go średnio. Chyba był gdzieś na obozie z gotowania razem z Tuco gdzie obaj niedokładnie się uziemili albo zapomnieli swoich kosmicznych kocyków no i trach – połowa szarych komórek w kosmos. No masakra.
W sumie to chyba pozostaje mi się z tobą zgodzić.... Puchatek i Krzyś niby byli nierozłącznymi przyjaciółmi, ale teraz odkąd Krzyś zaczął ćpać ich relacja uległa zniszczeniu wiec pewnie te odejście przejdzie im koło nosa.
Ale wiadomo, Krzyś wylądował w łóżku z prosiaczkiem- a wiadomo ze Puchatek też na prosiaczka leciał, więc to może mocno skomplikować wszystko.
Pożyjemy, zobaczymy.
Wiadomo - na prosiaczka każdy leci. Prawdziwy z niego Pink-Man. Sytuacja jest mocno dynamiczna.