PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 87019
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Czyli co Saul Goodman jest tutaj głównym bohaterem serialu ??

ocenił(a) serial na 10
MaXXi

Myszka Miki-ale dopiero od trzeciego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
GonZala

Chyba ci się seriale pomyliły.
Głównym bohaterem jest akurat Kubuś Puchatek, aczkolwiek Myszka Miki ma się przewijać w serialu od trzeciego jako boss jakiejś tam mafii i ma podobno porwać prosiaczka wykorzystując go jako swojego seksualnego niewolnika.
Przecieki mówią ze Kubuś Puchatek będzie próbował odbić prosiaczka ( w sumie tego można było się domyślić, jakoś fabuła musi się w końcu rozkręcić)- no i tu pojawi się nawiązanie do Breaking Bad, bo Saul Goodman będzie chciał pomóc Puchatkowi zniszczyć Myszkę Miki i uwolnić prosiaczka tańczącego na rurze i zostaną partnerami. Stąd też tytuł ,,Better Call Saul'' bo Saul będzie odgrywał w tym serialu o Kubusiu znaczącą rolę. Podobno Kaczor Donald też ma niezłą jatkę zrobić z minigunem w piątym odcinku i wymordować połowę obsady tego serialu, będzie ostro... prawie jak w Grze o Tron <nie pytajcie skąd o tym wiem>

ocenił(a) serial na 10
Asvers

No fakt. Miki to dopiero następny spin off – człowiek już głupieje od ilości seriali. Podobno ważny też będzie wątek z kangurzycą – ma coś kręcić z myjnią samochodową - kangurzątko zatrudnione na czarno czy coś w ten sens. Chodzą też słuchy, że w 4 sezonie do ekipy dołączy smerf wąchacz z krystalicznie niebieskim nosem (97% niebieskości). Będzie on miał super nadwrażliwość na gaz. Trzeba się będzie odgazowywać przed każdym spotkaniem. No ale to oczywiście tylko przecieki. Aleee będzie się działo to pewne :)

ocenił(a) serial na 9
GonZala

GonZala i Ansvers - jesteście zajebiści :) aż się połakałem

ocenił(a) serial na 9
krzys81

GonZala i Ansvers - jesteście zajebiści :) aż się popłakałem

ocenił(a) serial na 9
krzys81

raczej normalni... pierwsze dwie osoby, oprocz moich znajomych, ktore maja wyj3bane w neta i lubia konstruktywne pierolenie, tak trzymac

ocenił(a) serial na 10
GonZala

Też o tym czytałem. Chociaż mnie najbardziej interesuje wątek Krzysia, niby z Puchatkiem są przyjaciółmi, ale podobno ten ma go zdradzić i zacząć gotować metę z Jessim Pinkmanem <to też nawiązanie do BB, w końcu Aaron Paul chciał znowu zagrać tą rolę>, Puchatek pewnie będzie zazdrosny.... przypuszczam ze mogą z tego wyniknąć nie lada problemy :D

ocenił(a) serial na 10
Asvers

Powiedźmy sobie szczerze – Krzyś od zawsze wygląda nawąchany, więc odejście Puchatka obejdzie go średnio. Chyba był gdzieś na obozie z gotowania razem z Tuco gdzie obaj niedokładnie się uziemili albo zapomnieli swoich kosmicznych kocyków no i trach – połowa szarych komórek w kosmos. No masakra.

ocenił(a) serial na 10
GonZala

W sumie to chyba pozostaje mi się z tobą zgodzić.... Puchatek i Krzyś niby byli nierozłącznymi przyjaciółmi, ale teraz odkąd Krzyś zaczął ćpać ich relacja uległa zniszczeniu wiec pewnie te odejście przejdzie im koło nosa.
Ale wiadomo, Krzyś wylądował w łóżku z prosiaczkiem- a wiadomo ze Puchatek też na prosiaczka leciał, więc to może mocno skomplikować wszystko.
Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Asvers

Wiadomo - na prosiaczka każdy leci. Prawdziwy z niego Pink-Man. Sytuacja jest mocno dynamiczna.

MaXXi

Tak i na razie jest zajebiście :D

ocenił(a) serial na 8
MaXXi

Saul jest w Breaking Bad, tutaj głównym bohaterem jest Jimmy McGill
#pdk

ocenił(a) serial na 8
_layla

No chyba jednak Saul. Patrz tytuł.

ocenił(a) serial na 8
wisnia1892

#pdk = Pozdro dla kumatych ;)
Prawdziwe imię Saula to Jimmy McGill

ocenił(a) serial na 8
_layla

Powiem szczerze, że skrótu nie znałem ;)