PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 87019
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Serial jest kiepski. Mało w nim gangsterki. Obejrzałem kilka odcinków z nadzieją, że doczekam się klimatu z Breaking Bad-jednak niestety się przeliczyłem. Serialu nie polecam. Stworzony na gruzach Breaking Bad nie dorównuje mu do pięt. Szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 10
zielonykojot

Bo ten serial ma swój własny klimat, sposób opowiadania historii - jest nieco bardziej humorystyczny i bardziej lekki niż Breaking Bad.
Myślę ze wystawianie mu oceny ,,1'' jest bardzo niesprawiedliwe, takie oceny wystawia się kompletnym gniotom z drewnianym aktorstwem i scenariuszem, tutaj jest całkiem przyzwoicie.
Jeżeli ktoś oczekuje historii naładowanej tyloma emocjami co Breaking Bad powinien od razu wiedzieć ze prequel o jedynej postaci która wprowadzała w oryginale akcent humorystyczny raczej nie będzie super-ultra-poważny-gangsta-stories.

ocenił(a) serial na 1
Asvers

Film musi wywołać u mnie jakiekolwiek emocje :śmiech, płacz, wzruszenie, ciekawość itp. by dostać notę wyższą niż 1. Nie jestem filmoznawcą i moje oceny są subiektywne. Albo coś mi się podoba albo nie.

ocenił(a) serial na 10
zielonykojot

Skoro tak uważasz, sam często daję filmom oceny na które nie zasługują tylko ze względu na swoje emocje i odczucia :D . Choć sądzę ze filmy i seriale powinno się oceniać także pod aspektem technicznym, aktorskim, nie tylko fabularnym, a to akurat w BCS stoi na naprawdę przyzwoitym poziomie :P