PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 88 tys. ocen
8,4 10 1 87701
8,9 40 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Pomijając Los Pollos Hermanos i juz wiadomego Gusa, warto zanotować, że Mike'a na drodze pustynnej z dwóch stron otoczyli: Victor i Tyrese. Jeden wiadomo - zasztyletowany przez Gusa, drugi jako jego nastepca w pomocy w laboratorium :) + Mike i Gus w koncu sie spotykają!

Wypisujcie jakie wy zauwazyliście!

ocenił(a) serial na 10
bini0l

Lekarz zalatwiajacy bialy proszek również asystowal Gusowi juz nie pierwszy raz :)

ocenił(a) serial na 9
Stolarcfc

O wlasnie. Gosciu od krwi po akcji z kartelem :)

Stolarcfc

Jeszcze co do sceny z doktorem. Na samym jej początku jest kilkusekundowe ujęcie na wózek inwalidzki. Taka zapowiedź przyszłych losów pewnej postaci. :)

ocenił(a) serial na 9
Ricz_Forrester

Troche nie pasuje mi kilka rzeczy .Byc moze sie czepiam jednak dla mnie jest to poważna wtopa jesli chodzi o scenariusz . Jak wiadomo z BB Mike byl prawa ręka Gusa po jego smierci gdy wszedl w uklad z Walterem oplacali 12 ludzi siedzacych w wiezieniu Mike twierdzil ze to "jego ludzie " i dopoki im placi nie puszcza pary z ust . Skad niby tych ludzi mialby wytrzasnac skoro w albaqerqe praktycznie działał w pojedynke od momentu przyjazdu ( co ukazane jest w BCS), ogladajac BB myslalem ze to Mike zorganizowal cala strukture "żołnierzy" dla Gusa . Cekawe jak z tego wybrna jest to duza niespojnosc moim zdaniem

ocenił(a) serial na 9
bator22

Jest powiedziane że akcja Better Call Saul dzieje się 5 lat przed wydarzeniami z Breaking Bad. Nie jest określone że każdy kolejny sezon to kolejny rok. Skoro teraz dopiero się poznali, a w Braking Bad wiemy, że jest już jego najbardziej zaufanym człowiekiem (bo razem z nim wykończył kartel) , to myślę że ich współpraca rozwinie się i tych ludzi w miarę czasu będą mieli tu i tam.