PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 87006
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Jest bardzo przemyślane, tutaj nie ma idiotycznych zapychaczy (jak np w 4 sezonie Wikingów który właśnie oglądam) każda scena pomaga nam zbudować szerszy obraz. Troszkę tak jakby autorzy wydzielali nam puzzle z których składaliśmy sobie życie Jimmiego, Mikea i ich znajomych. Trudne relacje między braćmi bardzo mnie ciekawią. Podobały mi się sceny na obiedzie u Chucka i w szpitalu przy matce.

Polubiłem Kim, naprawdę ją lubię. Scena w domu Chucka była wspaniała :D Bardzo się martwię że kiedyś ucierpi przez Jimmiego :/

Jimmi i te jego akcje z kręceniem reklam rozbawiły mnie do łez :D

Oczywiście tempo serialu jest inne niż w Breaking Bad, nie ma tyle przemocy i działalności przestępczej ale mnie to nie przeszkadza. To w końcu inny serial, który opowiada nam historię kogoś innego.

Choć wolniejsze tempo serialu mi nie przeszkadza to chciałbym zobaczyć jak poznali Fringa, chciałbym zobaczyć co się wydarzy na linii Fring - Salamanca, chciałbym zobaczyć co dalej będzie z Kim, no i oczywiście chciałbym zobaczyć to kiedy i jak Jimmi trafi do programu ochrony świadków.

ocenił(a) serial na 9
komarrek27

do programu ochrony świadków Jimmy trafił na końcu serialu Breaking Bad, tam jet odpowiedź na pytanie dlaczego, ten serial opowiada o tym jak zaczynał swoją karierę, a na początku widzimy jak skończył