Myślę, że za pewniak mozna uznać, że prędzej czy później, choćby na chwilę w serialu pojawią się Walt i Jessie. Tak wielki potencjał i szansa na orgazm wielu fanboyów nie może zostać przez producentów przepuszczona.
Tak pomyślałem, że dla zabicia czasu możnaby podywagować kiedy i w jakich okolicznościach moglibyśmy ich zobaczyć? :)
Osobiście uważam, że ich udział będzie marginalny, sztuka dla sztuki, po prostu easer egg i ciekawostka, bo ich aktywny udział w historii nie trzymałby się za bardzo kupy.
Jak myślicie, co mogą wymyślić?
Jakbym miał strzelać, to powiedziałbym, że dostaniemy scenę jak Hamlin jedzie umyć swojego Jaguara u Bogdana i Walt pucuje mu felgi. :)
A przy okazji lewych interesów Saula padnie hasło 'Captain cook' i czegoś więcej dowiemy się na temat pierwszej działalności Jessiego?
Generalnie widać, żę twórcy mają duży problem z odmładzaniem postaci (jakby nie było powinno być 10 lat przed, a jest 10 lat po). Więc ukazanie młodego Pinkmana byłoby nie lada wyzwaniem.
W ch.uju mam Walta i Jessego. Już mnie to wkur.wia, że mało kto docenia jak dobrym OBYCZAJOWYM serialem jest BTC i kązdy chce drugiego BB. Muszą być narkotyki, strzelanie i łysy Mike pokonujący każdego przeciwnika, no nie? Ech wy barany je.bane.
przestań szczekać xD każdy chyba kto jest na tym forum uwielbia i docenia BCS, a zobaczenie Walta czy Jessiego to tylko jednorazowy easter egg xD nie sądzę, że jak ktoś zobaczy Waltera w myjni to od razu przestanie oglądać serial i będzie się czuł spełniony xD
Ciesze się, że dałem Ci okazję się wyszczekać i nadrobić sobie za prywatne frustracje. :)
Tezę jednak masz nietrafioną, tak jak Remirex napisał, raczej mało kto oczekuje i chce czegoś więcej niż szybki easter egg i puszczenie oka do widza.
A nawet gdyby tak nie było i miałbyś rację to słoma Ci z butów leci, żeby się wyżalać w taki sposób, tak więc szkoda czasu Ci dalej tłumaczyć cokolwiek.
Walt i Jesse to dwie postaci, których nie chcę w BCS.
Ale wszyscy inni są mile widziani. Ojciec Pinkman zamawiający tapicerkę u Nacho, Bogdan myjący Howardowi samochód. Lydia zajadająca stresy w Los Pollos, naziści i mały Todd na placu zabaw obok wnuczki Mike'a :D