PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180683
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Zobaczyłem 3 pierwsze sezony LOST na DVD, poza kilkoma słabszymi odcinkami, serial był super. Zaczalem wlasnie ogladac sezon 4, (jak na razie kilka pierwszych epizodów) i...porażka, zupełnie nie ten klimat co w pierwszych trzech sezonach, muzyka zrobila sie jakas taka dziwna, wręcz groteskowa, a sezon wydaje sie byc krecony na sile. Prawde mowiac odpowiada mi takie zakonczenie serialu jakie jest w sezonie trzecim, jeszcze nie wszystko sie co prawda wyjasnia, ale ma nastąpić ewaukacja z wyspy i serial sie kończy, pozostawiając kilka tajemnic nieodkrytych. Tym co zobaczyłem potem w sezonie czwartym jestem zawiedziony, cały klimat gdzieś prysł, aż ciężko się to ogląda niestety :(

rtty7

Skończyłem oglądać czwarty sezon i muszę powiedzieć że po kilku pierwszych odcinkach było już trochę lepiej :) Ogólnie sezon jednak nie był tak zły jak napisałem wyżej, ale mimo wszystko pare scen było trochę przegiętych jak np. "przesunięcie wyspy"....:-/ Mam nadzieję że nie zawiodę się na piątym sezonie (na dvd ma być w grudniu chyba?)

ocenił(a) serial na 10
rtty7

Mi też czwarty sezon zdecydowanie najmniej się podobał. Nie był jakiś tragiczny, ale mimo wszystko różnił się trochę od starego, dobrego Losta.
Ale za to piąty był mega genialny, więc myślę, że się nie rozczarujesz :)

Kue_ue

Trzeba pamiętać, że sezon 4, jak wszystkich seriali z tamtego roku, jest ucięty i zmieniony na siłę w związku ze strajkiem scenarzystów. Dlatego też jest taki krótki (jako jedyny w całej serii). Jaka miała być oryginalna linia fabularna? Cóż, tego się nigdy nie dowiemy.