ten serial to jakiś nieporozumienie. jakim cuden jest tak wysoko? nie ma w nim żadnego wątku ludzie chodzą tylko po tej wyspie a Ci "others" to nic nie robią.. jestem zdziwiony ze ktoś wogóle jeszcze na to patrzy
christ skoro ten temat nie jest interesujący to po jaką cholere co 5 minut na nim jestes???!!!
LOSCI-DNO? Widać każdy ma inny gust, bo dla mnie jest to najlepszy z seriali. Ja równie dobrze mógłbym tak napisać o wielu innych serialach. Jeśli każdy kto uważa jakiś inny serial bądź film za dno i zakładali by takie tematy jak ten, to chyba użytkownicy by sie pozabijali. Taka prawda. Dla mnie lostci przodują wśród seriali, a uwierzcie mi nie oglądam ich mało. W zagubionych scenarzyści postawili na tajemniczość i klimat. Porównując wcześniej wspomnianego Skazanego do lostow to tylko pierwszy sezon mógł dorównać lostom, a kolejne sezony to kompletna porażka i nie wiem dlaczego ludzie to jeszcze oglądają.A tak btw to mój nr 2 i nr 3 seriali to One Tree Hill i Detektyw Monk. Na tych serialach nie można się nudzić i cały czas trzymają poziom.
olejcie trolla, juz samozwańczy nick znawca_kina mówi wiele, o gustach się nie dyskutuje ale co wymagać od człowieka który dla south park lub takiej nędzy jak prison break daje 10/10. Irytują mnie ludzie, którzy obejrzą jeden odcinek np. środkowy z 3sezonu, nic nie rozumieją i krytykują.
tak jak powiedziałeś ... zmarnowanego czasu już się nie odzyska ... masz słuszną rację w swojej wypowiedzi na temat LOST
m jak miłość to oglądasz chyba sam typisie!!!! skoro ci to badziewie do głowy przyszło...
znawca dobrze gada lost jest denne i tyle!!!!!
||||| |||||||||||| |||||||||||| ||||||||||||
||||| |||||||||||| |||||||||||| ||||||||||||
||||| |||| |||| |||| |||| ||||
||||| |||| |||| |||| ||||
||||| |||| |||| |||||||||||| ||||
||||| |||| |||| |||||||||||| ||||
||||| |||| |||| |||| |||| |||| ||||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| ||||
||||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| ||||
|||||||||\\\ |||||||||||| |||||||||||| ||||||||||||
|||||||||\\\\ |||||||||||| |||||||||||| ||||||||||||
|||||||||//// |||||||||||| |||||||||||| ||||
|||||||||\\\\ |||||||||||| |||||||||||| ||||
|||||||||//// |||||||||||| |||||||||||| ||||
|||||||||/// |||||||||||| |||||||||||| ||||
Ludzie są skomplikowani, nie można ich jednoznacznie ocenić, a za każdym dobrym czy złym uczynkiem stoi jakieś doświadczenie, przeszłość, popełniamy błędy, jesteśmy słabi, zazdrośni, chciwi, żądni władzy, mściwi, tchórzliwi, ale również pełni dobrych chęci, pragniemy zrozumienia i akceptacji, miłości. I o tym wszystkim jest serial "Lost" - o złożoności ludzkiej natury. O tym, że samolubny ćpun może poświęcić własne życie aby ratować ukochaną osobę, że bezczelny cham może okazać się skrzywdzonym przez los człowiekiem, że przywództwo niesie za sobą nie tylko profity, ale również wielką odpowiedzialność i ciężar, że to o czym marzyliśmy może okazać się przekleństwem. Serial jest plejadą osobowości i charakterów, wśród których możemy odnaleźć siebie. Może nie jest to nowatorskie, możliwość utożsamiania się z bohaterem i że najważniejsza jest nadzieja, przyjaźń, bycie z drugim człowiekiem, ale jakże w dzisiejszych czasach koniczne - potrzeba ciągłego przypominania nam, co jest w życiu najważniejsze.
Może to wszystko wydaje się oklepane, oczywiste, a nawet naiwne ależ w jaki nowatorski sposób przedstawione!
I dla jasności - tak, jestem fanką "Lost".
ok przecież nikt nie broni Ci nią być. widze podobnie ten serial czyli że to wszystko:"oklepane, oczywiste, a nawet naiwne" tyle że nie widze jakoś tego nowatorskiego przedstawienia... cóż jak dla mnie dalej przereklamowany. a co do Ciebie typisie to też uważam że musisz być fanem m jak M skoro tak Ci po głowie chodzi hehe;))
PB też jest oklepany i naiwny.
Przewidywalny.
Przereklamowany.
Oczywisty.
i całkiem
Nieprawdopodobny jak na "życiowy" serial.
A mimo to, nie obrażam go tak jak ty Lost.
xDD